Setari Cookie-uri

Uita ce ai invatat! Standarde noi in frumusetea feminina

Ti-ai chinuit deseori silueta cu regimuri drastice si ai transformat machiajul intr-un ritual zilnic de cateva ore doar pentru a fi frumoasa? Uita tot ce ai invatat, adevarata frumusete se masoara in atitudine si incredere. Afla care sunt cele mai noi standarde in frumusetea feminina:

3. Frumusetea se masoara prin atitudine
Nimeni nu este perfect. Atitudinea este secretul care se afla in spatele unei femei puternice, pline de viata. Admiri o vedeta pentru stilul ei de vestimentar, pentru zambetul si siguranta care ii confera un aer special? Si tu poti sa fii ca ea.

Frumusetea se masoara prin atitudine Adevarata frumusete se masoara printr-o atitudine debordanta. Ai invatat ca femeile trebuie sa fie discrete, permanent invaluite intr-o aura de mister? Uita de asta si indrazneste sa te comporti asa cum simti.

4. Moda feminina la masculin


Da, moda a evoluat uimitor si in prezent a devenit mai mult decat o necesitate de a fi in centrul atentiei. Seductia si feminitatea sunt acum puse in valoare si prin intermediul vestimentatiei de inspiratie masculina.

Ai mizat intotdeauna pentru o rochie cambrata si un decolteu indraznet pentru a fi sexy? Renunta la aceste piese in favoarea unei camasi lejere, purtata cu o pereche de pantaloni drepti cu talie inalta. Nu uita sa adaugi si un ceas voluminos. In privinta coafurii indrazneste sa iesi din tipare cu un coc strans si uita de buclele diafane. Cu siguranta, vei starni interesul celor din jur printr-o asemenea infatisare.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.