Setari Cookie-uri

Practic: Coafura cu fundita din par

Trendul Lady Gaga a acaparat majoritatea femeilor fashioniste. Costumatiile ciudate pe care vedeta le poarta la numeroase evenimente sau pantofii cu tocuri zgarie nori au ajuns sa ne impresioneze datorita modului diferit de a le asorta.

Coafura cu fundita marca Gaguta a devenit una dintre cele mai frumoase coafuri ale momentului. Aceasta poate fi purtata atat in timpul zilei, cat si seara, la o tinuta casual, usor jucausa.
Pentru realizare ai nevoie de: perie de par, pieptene pentru tapat, elastic, agrafe si fixativ.

Pasul 2: realizarea funditei
Imparte codita realizata in doua sectiuni egale si tapeaza usor parul cat mai aproape de zona elasticului, apoi piaptana varfurile si alege dimensiunea pe care vrei sa o aiba fundita. Pozitioneaza coada aproape de cap, pune o mana pe aceasta si, cu ajutorul celeilalte maini, trage usor de parul dintre cele doua “extreme”.
Prinde parul cu doua agrafe si desfa usor sectiunea stransa. Fixeaza in partile laterale cateva agrafe pentru ca funda sa nu isi modifice forma, apoi imparte parul in doua sectiuni egale. Parul din fata ramas liber se trece peste acestea (chiar la mijloc) si se prinde cu o agrafa pentru a asigura “nodul fundei”.
Lasa liber parul de la spate si foloseste putin fixativ pentru o coafura de durata.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.