Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Machiajul Semipermanent

Femeile si-au dorit intotdeauna sa fie frumoase in orice moment al zilei, iar acum invata despre avantajele machiajului semipermanent si despre beneficiile tatuarii buzelor, al ochilor sau al sprancenelor care nu dispare atunci cand iti este lumea mai draga.

Ce este machiajul semipermanent


Machiajul semipermanent este un tatuaj cosmetic, iar tehnicile specializate folosite pentru realizarea acestuia se mai numesc si "micropigmentare”.

La salonul blooms se realizeaza in doua sedinte, prima de baza care implica consultatia, consiliere estetica in care se stabileste forma, culoarea si prima tatuare cosmetica, iar in cea de a doua sedinta se accentueaza culoarea.

Cum aleg salonul cel mai potrivit


Machiajul semipermanent si toate procedeele prin care se realizeaza par mult mai complicate decat sunt de fapt. Pentru cel mai bun rezultat sfatul nostru este sa alegi un salon profesionist, cu specialisti pasionati si dedicati muncii lor.

Cine poate beneficia de machiajul semipermanent?


Iata un raspuns minunat la intrebarea ta: toata lumea poate beneficia de aceasta procedura, de la persoanele foarte tinere pana la cele mai in varsta, care isi doresc un machiaj soft, o imbunatatire eleganta a infatisarii lor. Exceptie fac persoanele cu anumite probleme medicale.

Ce tip de machiaj cosmetic se poate face?


Machiajul semipermanent poate fi subtil sau accentuat, in functie de ceea ce-ti doresti tu si optiunile tale sunt:
Machiajul Semipermanent Before-After - pentru sprancene
- eyeliner (pleoapa superioara si inferioara)
- conturul buzelor
- colorarea integrala a buzelor

Cat de mult ma costa?


In functie de fiecare salon in parte, de materialele folosite, de specialistii angajati - iar pretul se calculeaza pentru fiecare procedura in parte sau exista un pret fix indiferent de complexitatea pe care o are machiajul semipermanent respectiv. Salonul blooms are preturi fixe pentru fiecare procedura.

Cat de mult dureaza fiecare procedura?


In functie de procedura aleasa (machiajul semipermanent pentru buze, sprancene sau ochi), aceasta poate dura intre 1 si 3 ore la salonul blooms, insa "improspatarea" nuantei dureaza mult mai putin. Poti efectua in aceeasi zi mai multe proceduri.

Este dureros machiajul semipermanent?


La fel ca in cazul pensatului sau epilatului unele persoane s-ar putea sa simta un oarecare disconfort, insa acesta variaza in functie de abilitatea tehnicianului si de sensibilitatea clientului. Salonul blooms foloseste solutii anestezice locale aplicate extern.

Este sigur machiajul semipermanent?

Culori Machiajul Semipermanent
Daca toate normele sanitare si de sterilizare au fost respectate, machiajul semipermanent este complet sigur! De acest lucru va trebui neaparat sa te asiguri singura cand alegi salonul la care vrei sa mergi.

Trebuie sa refac machiajul semipermanent dupa o perioada?


O imbunatatire a culorii sau a conturului este indicata dupa o perioada de timp mai lunga, durata fiind diferita de la persoana la persoana.

Este machiajul semipermanent la moda?

Putem spune ca este si la moda. Totusi tinand cont ca moda vine si pleaca iar machiajul semipermanent se practica de peste 30 de ani in alte tari si de peste 10 ani in Romania, vorbim mai degraba de o procedura estetica de succes, foarte utila si practica, la un pret accesibil.

Scopul machiajului semipermanent realizat la salonul blooms beauty este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.

Detalii pe www.blooms.ro


Kudika
22 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.