Setari Cookie-uri

4 machiaje romantice de incercat la prima intalnire

Prima intalnire este foarte importanta. Reprezinta cartea noastra de vizita, care dicteaza inevitabil prima impresie cu o relevanta foarte mare pentru viitorul relatiei. Asadar, cucereste-l cu naturalete si in privinta machiajului, tine cont de sfaturile noastre. Ti-am pregatit 4 tipuri de machiaje ideale pentru acest eveniment special. Alege-l pe care ti se potriveste si…success!

1. Machiaj natural
Chiar daca esti emotionata, dornica sa il impresionezi, nu exagera cu machiajul. In caz contrar, rezultatul va fi total opus cu ceea ce iti doresti. Cu siguranta, inainte de intalnirea oficiala v-ati mai vazut de cateva ori si iti doresti sa te recunoasca. Asadar, mizeaza cu incredere pe un machiaj natural, cat mai discret.
Iti propunem un make-up fresh, menit sa-ti evidentieze trasaturile fetei, fara sa incarce. Utilizeaza o cantitate foarte mica de fond de ten si subliniaza pometii printr-un blush roz . Aplica un fard nude pe pleoape si apoi contureaza ochii cu un dermatograf auriu. Un singur strat de rimel este suficient pentru o privire seducatoare. In loc de ruj, iti propunem un balsam de buze sidefat.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.