Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Totul despre microdermabraziune

Vara se apropie. Am lasat acasa caciula si fularul. Nu ne mai putem ascunde dupa ele. Ne privim in oglinda si vedem efectele anotimpului rece asupra tenului nostru. Linii fine care par a vrea sa se transforme in riduri, pielea este mata si uscata. Este vremea sa facem ceva!

Moderatia si regularitatea sunt lucruri bune, dar nu toata lumea poate dormi opt ore, manca trei mese bune si bea opt pahare de apa pe zi. Poti totusi incerca sa ti sub control problemele tenului cu un tratament cosmetic corect chiar daca rutina ta este frenetica si imprevizibila. Iti propunem microdermabraziunea.

Ce este microdermabraziunea cu Cristale de Corindon?


Este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii si incurajaza pielea sa se regenereze in mod natural.

Microdermabraziunea poate suna infricosator, dar este de fapt o procedura dermato-cosmetica foarte sigura care poate produce rezultate extraordinare pentru ten, spate sau decolteu. Deci nu este un tratament dureros.


Unde actioneaza microdermabraziunea?


Pielea este alcatuita din trei straturi principale iar partea exterioara a epidermei, vizibila cu ochiul liber este un strat de piele expus la factorii meteo, de timp si alte probleme care au tendinta de a avea impact asupra pielii. Din pacate aceasta parte a pielii tinde sa sublinieze imperfectiunile tenului tau.

Microdermabraziunea urmareste printre altele sa indeparteze acest strat al pielii si impreuna cu produsele demato-cosmetice sa incurajeze aparitia unui strat nou cu aspect mai tanar si sanatos.

Cat timp dureaza si la cat timp se repeta microdermabraziunea?


Dureaza intre 45 de minute si maximum 1 ora si presupune de regula o serie de patru pana la sase tratamente pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural.

Microdermabraziunea combinata cu tratamentul dermo-cosmetic este excelenta cu 24 de ore inaintea unui eveniment special.

Foarte bun ca tratament de intretinere, procedura se poate repeta o data pe luna.

Cu ce este mai diferita microdermabraziunea?


Partea forte pe care o are Microdermabraziunea este ca, desi este o procedura puternica si mai eficienta ca alte tratamente cosmetice, este mai putin agresiva si realizata intr-un timp mai scurt. Iti permite sa te intorci la rutina de zi cu zi imediat dupa tratament, te poti intoarce la birou sau acasa si in drum sa-ti rezolvi si alte probleme.

Pentru cine este potrivita microdermabraziunea?


• femeilor si barbatilor care isi ingrijesc tenul
• oricui doreste sa isi curete tenul si sa-si imbunatateasca textura pielii, dar fara a pleca de la cosmetica plina de semne, pete rosii sau iritatii
• tuturor celor care s-au ferit pana acum de cosmeticiene si urmele lasate de ele

Microdermabraziunea nu este recomandata in urmatoarele cazuri:
• arsuri solare, varsta inaintata (peste 80 de ani), dermatita, eczeme extinse, piele excesiv de sensibila, herpes, lupus, rani deschise, rozacee, leziuni cutanate, leziuni vasculare, acnee violenta.

Ce rezultate poate avea microdermabraziunea?


• are rezultate in tratamentul acneei si tenurilor mature
• indeparteaza celulele moarte si impuritatile
• indeparteaza punctele negre, curata porii dilatati
• curata, regenereaza si improspateaza tenul
• uneori atenueaza urmele foarte fine lasate de acnee si cicatrici
• reface tenul afectat de soare
• atenueaza ridurile fine
• corecteaza hiperpigmentarile de suprafata

Pentru mai multe detalii despre tratamentele dermato-cosmetice combinate cu microdermabraziune va invitam la salonul blooms beauty sau pe www.blooms.ro



Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.