Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Ghid de supravietuire pentru tenul cu probleme

Tenul perfect, ca de portelan, a fostinca din cele mai vechi timpuri visul tuturor femeilor! Mastile pentru ten,scruburile natural E si alte tratamente pentru ingrijirea tenului se practicau cu multina intea crestinismului.

Tenul perfect, ca de portelan, a fost inca din cele mai vechi timpuri visul tuturor femeilor! Mastile pentru ten,scruburile naturale si alte tratamente pentru ingrijirea tenului se practicau cu mult inaintea crestinismului. De exemplu, egiptencele isi faceau masti cu argila pentru curatarea si calmarea tenului. In zilele noastre, cercetarile in domeniul frumusetii si sanatatii pielii au avansat, oferta de produse pentru ingrijirea tenului cu probleme fiind foarte vasta. Este important insa, sa ne cunoastem tenul si problemele acestuia, astfel incat sa folosim o ingrijire adecvata.


Ce inseamana, de fapt, ten cu probleme?
“Ten cu probleme este denumirea generica a tenului cu tendinta acneica, care prezinta in general 6 semne. Acestea apar la pubertate in majoritatea cazurilor si in unele cazuri pot persista si la maturitate. Conform Medicului Dermatolog Iuliana Marcu “Principalele semnele ale tenului cu tendinta acneica sunt: imperfectiunile inflamatorii si retentionale, excesul de sebum, porii dilatati, cicatricile post-acnee, roseata si relieful neuniform”.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.