Tenul perfect, ca de portelan, a fostinca din cele mai vechi timpuri visul tuturor femeilor! Mastile pentru ten,scruburile natural E si alte tratamente pentru ingrijirea tenului se practicau cu multina intea crestinismului.

Produsul de curatare 3 in1- este un produs cu 3 utilitati: Gel de curatare (are si particule exfoliante pentru o curatare in profunzime), Gel exfoliant (se poate aplica ca un scrub o data pe saptamana pentru eliminarea punctelor albe si negre), Masca- reduce excesul de sebum daca se lasa sa actioneze pe ten 5 -10 minute.

2. Ingrijire: Crema Normaderm cu efect total pentru tenul cu tendinta acneica. Are o actiune totala asupra tuturor celor 6 probleme ale tenului (imperfectiuni, pori dilatati, luciu, roseata, pete post-acnee, relief neuniform). Formula sa este extrem de eficienta si bine tolerata de piele deoarece asociaza ingrediente active utilizate in dermatologie cu ingediente calmante si hranitoare.
Este recomandat sa se foloseasca minim 3 luni, in fiecare dimineata si seara pe tenul in prealabil curatat, evitand conturul ochilor. Primele rezultate sunt vizibile incepand cu a 7-a zi. Este o excelenta baza de machiaj.

3. Machiajul special pentru tenul cu probleme: Fondul de ten NormadermTeint. Matifiaza tenul pastrand aspectul proaspat si natural. Confera pielii ultra-rezistenta 8 H la productia de sebum din timpul zilei.

*Health and Beauty Europe 5, 2007

  • Kudika

    JASON DERULO senzația TikTok-ului cântă în România la Summer în The...

  • Maria Crisan

    Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alături...

  • Kudika

    Planificarea noului an: 5 direcții de urmat pentru echilibru prelungit

  • Kudika

    Pe 18 iulie, Universul ne revoluționează viețile, odată cu intrarea...

  • Kudika

    Violența domestică în România: cu 4,8% mai multe cazuri semnalate...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...