Advertorial (P) Ai aflat de machiajul semipermanent al buzelor? Buze de invidiat cu machiajul semipermanent.

Oricine poate avea buze mai frumoase. Nu e vina nimanui ca nu ai buzele simetrice sau nu sunt destul de colorate, majoritatea oamenilor au aceasi problema, mai mult sau mai putin evidenta.

In afara de frumusete cu ce ma mai aleg?

Buzele cu un aspect frumos, te fac sa te simti mai increzatoare in tine, indiferent cat de stresanta si ocupata iti este ziua. Ceilalti te vor vedea mereu ca având un look ingrijit si distins.

Cand rujul se sterge partial, ramane pe dinti sau pe pahare este destul de jenant. Toate trecem des prin aceasta experienta. Machiajul semipermanent al buzelor elimina aceste probleme. Nu mai ai grija machiajului la sala de gimnastica, la serviciu, restaurant, petreceri sau in vacante.
...sa nu uitam de reprosurile partenerului, sensibil la urmele si gustul rujului!

Eu ce machiaj semipermanent la buze sa aleg ?

In functie de ce ai nevoie poti alege una din cele trei proceduri:

1.Machiaj semipermanent la conturul buzelor

- daca ai buzele simetrice, egale si bine vascularizate poti incerca un machiaj semipermanent la conturul buzelor, deci se pigmenteaza conturul natural al buzelor tale.

2. Machiaj semipermanent pentru contur si marirea buzelor

- in cazul in care conturul natural al buzelor este inegal sau asimetric sau ai buzele subtiri poti incerca conturul cu marire al buzelor, deci se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza spre centrul buzei. In acest fel se creeaza impresia de buze mai mari si egale.

3. Pigmentarea totala a buzelor
- un bun efect se obtine prin pigmentarea totala a buzelor care rezolva problemele de forma si simetrie sau de buze fara culoare, se obtine impresia de volum, buzele cu un look sters devin vizibile si arata ingrijite tot timpul.

Scopul machiajului semipermanent realizat la salonul blooms beauty este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei, prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.

Pentru mai multe detalii si preturi la machiajul semipermanent te invitam la salonul blooms beauty sau pe
www.blooms.ro


Kudika
24 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri