Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Tatuarea Sprancenelor: Tu esti multumita de sprancenele tale?

Afla totul despre tatuarea sprancenelor!

Ce este tatuajul la sprancene?

Este o metoda de tatuare a pielii cu pigmenti cosmetici, care printr-o tehnica speciala, sunt introdusi in straturile superioare ale pielii, unde raman pana la 3-5 ani.

Cu o gama de culori creata special pentru sprancene si cu o tehnica de pigmentare ce urmareste forma natural-anatomica, spranceana va capata forma dorita.

Executat bine si corect, tatuajul la sprancene are un puternic efect anti-aging de care putem beneficia fara sa apelam la chirurgia estetica.

De ce tatuajul la sprancene are efect “anti-aging”?

• pentru ca sprancenele pot schimba complet un chip, daca au o forma clara si corecta, la fel cum niste sprancene sterse si banale pot dauna imaginii tale si adauga ani in plus pe fata.

• pentru ca daca sprancenele sunt potrivite fizionomiei, te pot face cu usurinta sa pari mai tanara si sa te scoata din anonimat

Am sau nu nevoie de un tatuaj la sprancene?

In mod clar nu toata lumea are nevoie de aceasta procedura.

Tatuarea sprancenelor nu este obligatorie daca ai sprancene frumos arcuite si bine proportionate.

Poti face tatuaj la sprancene daca sprancenele tale:

• au devenit prea Rare sau prea Scurte

• daca sunt inegale sau au parti care lipsesc

• daca au fost pierdute integral din motive de sanatate sau accident

• daca sunt afectate de semne sau cicatrici

• daca sunt foarte putin vizibile

• daca te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare zi

Eu de ce nu am sprancene frumoase?

Astazi, multe fete pun mana pe penseta doar pentru ca si prietenele lor o fac! Cea mai mare greseala a noastra este ca ne pensam prea mult si prea des. Tot incercand sa le modificam, le stricam si sprancenele nu isi mai revin.

Sigur ca sunt si cazuri in care vina nu este a nimanui. Sunt cazuri de pierdere a sprancenelor datorita unor boli sau chimioterapiei, diverse accidente, sau pur si simplu asa ne-a lasat mama natura.

tatuaj sprancene

Unde se pot face tatuaje la sprancene?

Preferabil la un cabinet specializat si cu experienta in machiaj semipermanent, care sa foloseasca pigmenti si aparatura performanta. Astfel ai garantia lucrului sigur si bine facut si poti evita surprizele neplacute.

Este scump?

Preturile difera in functie de calitatea oferita. Experienta mare si specializarile esteticienelor impreuna cu o calitate foarte ridicata a consumabilelor si a aparaturii folosita, influenteaza decisiv pretul. Un lucru este sigur, cat platesti atat primesti.

Efectele se vad imediat dar si pe termen lung.

sprancene

Care sunt etapele realizarii tatuajului la sprancene la salonul blooms beauty?

• se alege culoarea in functie de nuanta pielii si a parului

• conceperea formei va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice esteticii

• se trece la simularea prin desen, cu creionul, direct pe spranceana, pana cand se obtine o forma care sa fie pe placul tau si al esteticienei

• dupa ce se gaseste forma potrivita, cu acordul tau se trece la tatuarea sprancenelor, dar nu inainte de aplicarea anesteziei externe pe piele

• firele de par naturale raman, deci NU sunt rase sau pensate total, si, printre ele se tatueaza fire care imita prezenta firului de par, dupa care se face un fond mai deschis la culoare pe toata suprafata.

tatuaj sprancene

Este bine sa fac tatuaj la sprancene inainte sa plec in vacanta ?

Daca in vacanta te vei expune mult timp la soare , la apa marii sau la vant, este bine sa te gandesti la tatuarea sprancenelor cu doua - trei saptamani inainte de plecarea in vacanta.

Informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru sprancenele tatuate in salonul blooms beauty.

Pentru preturi si mai multe detalii despre tatuarea sprancenelor intrati pe www.blooms.ro sau sunati la tel. 0788.097.595 ; 0745.506.829


Kudika
23 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.