Afla mai jos care sunt cele mai in voga tipuri de make-up pe care le poti aborda in ziua ta de poveste.

Nu ai nevoie decat de un set de concealer, in tonuri adecvate fizionomiei tale si de un fond de ten mat, care sa te ajute sa-ti luminezi chipul. Pentru conturul ochilor iti recomand doua nuante naturale de la Mac: VANILLA si KID.

Traseaza apoi cu tus, o linie foarte subtire, chiar la baza genelor. Ai grija sa termini desenul fara codita clasica Dita von Teese, ci mult mai subtil, exact in capatul exterior al ochiului. In cazul machiajului nude, eyeliner-ul are unicul rol de a crea senzatia ca genele tale sunt o idee mai dese.

Un pic de Mascara si esti gata. Alege blush-uri in tonuri de piersica sau roz si aplica-le in cantitate redusa, pe pomenti. Pentru buze, poti folosi orice forma de lipstick, in nuante cat mai naturale.

Vera Wang


Pentru cele mai curajoase si mai nonconformiste, Vera Wang propune o varianta indrazneata de smokey eyes, in nuante de roz si un contur foarte alb al fizionomiei si buzelor.

Pentru crearea unui astfel de look ai nevoie neaparat de un fond de ten, cu o nuanta mai deschis decat culoarea ta naturala.

Pielea trebuie sa para cat mai alba iar accentele vor fi construite ulterior, exclusiv cu pudre si blush. Pentru conturul ochilor iti recomand sa folosesti un fard alb mat si un fuchsia, ca de exemplu PASSIONATE, de la MAC. Pastreaza desenul doar la nivelul pleoapei mobile si imediat sub ochi.

Secretul unui smokey reusit, e de fapt, blending-ul, asa ca ai grija sa amesteci bine culorile intre ele, cu ajutorul unei pensule adecvate, astfel incat machiajul sa para diafan si cat mai aproape de o formula naturala.

Pentru evidentierea obrajilor, iti recomand o nuanta indrazneata din gama fardurilor minerale – Love Joy de la MAC. Aplicat in cantitate redusa si combinat cu o pudra light, alba, e capabil sa faca adevarate minuni.
Pentru buze e suficient sa folosesti un creion nude, pe care sa il aplici ca pe un lipstick, pe toata suprafata acestora.

Reem Acra

Oranjul ramane si in toamna asta, fardul-vedeta. El scoate cel mai bine la iveala, femeia romantica din tine.

Cel mai important e sa ai fata luminoasa. Ai grija sa acoperi orice imperfectiuni, cu nuantele adecvate de concealer si foloseste un fond de ten cat mai apropiat de formula ta naturala. Blush-ul trebuie aplicat fin, la nivel de accent si in niciun caz in cantitate mare. Alege nuante de piersica si ai grija ca ele sa nu contrasteze intens cu restul machiajului.

Pentru un smokey oranj iti sugerez sa folosesti 3 nuante de fard: Vanilla, Kid si Orange de la MAC. Blenduieste bine culorile intre ele si ai grija sa faci in asa fel incat contururile sa nu fie vizibile, ci sa se piarda imperceptibil, la nivelul pleoapelor.
Pentru ca accentul cade pe ochi, buzele trebuie conturate cat mai subtil, folosind si aici o nuanta pala de piersica.

Christos

Un smokey alb e o reala provocare. Christos iti propune sa te transformi in mireasa angelica. Mai simplu si, in acelasi timp, mai spectaculos , nici ca se poate.

Aplica un primer pentru uniformizarea tenului si ca sa te asiguri ca machiajul tau va rezista cat mai bine in timp. Corecteaza imperfectiunile fetei cu concealer si aplica apoi un fond de te n in nuanta ta naturala. Fixeaza baza machiajului cu pudra translucida.
Aranjeaza sprancenele in forma dorita si contureaza-le, daca e nevoie cu un fard, cu unul sau doua tonuri mai deschis decat culoarea lor naturala.
Pentru machiajul ochilor foloseste Prep+Prime pentru fixare mai buna. Contureaza linia genelor, cu un creion de ochi alb. Eu folosesc MAC Fascinating si sunt foarte incantata de el. Cu ajutorul unei pensule de blending combina produsul cu un fard de culoare alba (MAC Gesso) si intinde-l bine pe toata pleoapa mobile, respectiv imediat sub ochi.

Make-up tip: Foloseste o nuanta naturala de bej, pe care sa o aplici in faldul pleoapei superioare, in ultima treime a acesteia. Iti sugerez KID Veluxe de la MAC. Blenduieste produsul spre interiorul ochiului, cat sa dai senzatia de umbra.
Foloseste mascara pentru volum si esti gata.
Pentru completarea look-ului iti recomand un blush roz pal, varianta cremoasa (MAC so sweet, so easy). Creaza un look foarte fresh si se aplica extrem de usor, cu ajutorul unei pensule pentru fond de ten. Daca vrei ceva mai spectaculos, poti lumina suplimentar linia nasului, barbia, pometii si zona de deasupra sprancenelor cu MAC Luna Frost.
Alege un gloss in nuanta de roz. Poti incerca Clinique Long Last Glosswear SPF 15 Cabana Crush.

All about your face te invata pas cu pas, cum sa realizezi un astfel de machiaj. Testeaza-l si tu!

Anne Barge

Pentru o nunta de iarna, cel mai potrivit pare look-ul gothic. Anne Barge alege o varianta in care ochii sunt foarte usor conturati si in care accentul cade pe buze.

Pentru conturul ochilor foloseste un creion dermatograf si nuante cat mai naturale de maro, in formula mata. Intrucat accentul cade pe buze, fata trebuie neaparat sa fie cat mai alba, motiv pentru care blush-ul trebuie sa fie cat mai natural si cat mai delicat cu putinta.

Succes la desenat!

  • Kudika

    Cadouri rafinate pentru femeile elegante: idei uşor de pus în practică

  • Kudika

    URIAGE SERUM BOOSTER: NOUA VIZIUNE DESPRE HIDRATARE UNEȘTE...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Interviu cu Alin Gălățescu după celebrarea geniului Salvador DALI...

  • Kudika

    Dan Badea, dezvăluiri despre mariajul cu Lora: S-a râs, da, până...

  • Kudika

    Oana Radu și soțul ei divorțează după doar 3 ani de relație?...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...