Cristallini Boutique este showroom-ul cu rochii de seara unde iti gasesti tinuta potrivita pentru orice eveniment din viata: majorat, nunta, botez, petreceri aniversare.

Rochiile versatile despre care vorbim fac parte din colectia Limited edition by Cristallini, realizata in premiera in atelierul propriu de creatie. Nevoia unor asemenea rochii a aparut in timpul conversatiilor cu clientele fidele ale acestora, care isi doreau ca o rochie sa poata fi purtata nu doar atunci cand au o ocazie speciala, ci si in alte momente ale vietii, cum ar fi: o vacanta pe un vas de croaziera, o seara romantica in oras, o zi mai speciala la birou. Asa s-a ajuns la modelul rochiilor cambrate, cu accesorii din piele si fermoare care, purtandu-le deschise, le transforma in rochii sexy, de seara.

Limited edition by Cristallini propune rochii cu personalitate, pentru femei care “stiu” ca sunt unice in felul lor, si care pretuiesc naturaletea bunului gust. Piesele vestimentare ale acestei prime colectii sunt caracterizate prin calitatea materialelor folosite, atentia acordata finisajelor si versatilitate stilistica, deoarece colectia contine, bineinteles, si rochii de seara lungi, din materiale pretioase, si rochii vaporoase, cu linii romantice.

Descrierea acestei colectii pe scurt ar fi: sofisticat de simpla!

“Limitele” editiei sunt, in primul rand, numarul produselor: unele sunt unice, altele sunt in numar mic si fiecare se diferentiaza printr-un minim detaliu. Dar intrebuintarea lor este nelimitata! Destul de sofisticate incat sa le porti la o nunta, la un botez, destul de ingenue incat sa poata insoti o adolescenta la un bal. Altele, din contra, exprima un cumul de senzualitate, feminitate, incredere in sine, eleganta, putere si mister...

Cristallini Boutique
www.cristallini.ro
Bd. Splaiul Unirii, nr.108, sector 4
Intre Pasajul Marasesti (Camera de Comert) si statia de metrou Timpuri Noi
E-mail: contact@cristallini.ro
mobil: (+4) 0723.551.771
fix: (+4) 0372.706.250

  • Kudika

    Ce măsură drastică au luat Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii...

  • Kudika

    Sper ca în 2024 să nu îți mai pese de ce spun alții, să te pui pe...

  • Maria Crisan

    Dove lansează campania #FărăSfaturiToxice în cadrul Programului...

  • Vladimir

    Horoscopul Magic al lui 2024: Darul Anului pentru fiecare zodie în...

  • Alexandra Chivu

    Mesaje de dragoste. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...