Setari Cookie-uri

Eleganta masculina: Cum isi percep barbatii frumusetea?

Nu cred ca exista barbat care sa isi spuna ca este frumos.

Barbatii sunt diferiti de femei atunci cand vine vorba despre parerea personala legata de frumusete. Foarte putini barbati sunt cei care se considera frumosi – heterosexualii, care chiar au grija de aspectul fizic (acestia viziteaza saloanele de frumusete mai des decat femeile). Pe de alta parte, ceilalti barbati, siguri pe masculinitatea lor, cu par pe piept, barba nerasa si care nu trebuie sa isi dea cu o tona de fixativ pentru a avea parul aranjat, stiu ca pot cuceri prin naturalete. Astfel de barbati nu se considera frumosi, ci irezistibili.

Foto: Shutterstock.com

Frumusetea este trecatoare, pe cand farmecul face parte din personalitatea unei persoane, ii ofera unicitate, putandu-l transfoma intr-un adevarat devorator de femei, daca stie sa profite de abilitatile sale.

Barbatul dotat

Cat de bine se simte acest barbat in pielea lui? Inainte as fi spus ca ar fi cel mai mandru de bijuteria sa. Dar nu este chiar asa. Degeaba are un penis pe masura daca nu stie cum sa cucereasca femeile. Doar nu umbla dezbracat pe strada, asteptand ca femeile sa ii cada la picioare. Si inca un aspect foarte important, degeaba o are mare daca nu stie cum sa o foloseasca.

Citește și:

Barbatul chipes

Vorbesc aici despre acei barbati adevarati, care au un aspect de “Bad guys”. Ca sa va dau cateva exemple: George Clooney, Jason Statham, Johnny Depp, Robert Downey Jr.sau Hugh Jackman. Da, exact, aia care chiar si daca nu s-ar aranja, masculinitatea tot ar iesi prin fiecare por de pe corp. Si chiar daca ar fi timizi, tot ar avea in “portofoliu” o armata de femei. De ce? E simplu: timiditatea lor li s-ar parea sexy, iar ele s-ar simti stapane pe situatie!

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.