Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj seducator inspirat de Megan Fox

Afla secretele din spatele machiajului profesionist al actritei Megan Fox!

Megan Fox se numara printre cele mai sexy actrite de la Hollywood. Inzestrata cu atuuri feminine de invidiat, nu trebuie sa foloseasca prea multe cosmetice ca sa obtina o infatisare ravisanta. Megan Fox mizeaza pe un machiaj sofisticat dar natural, menit sa ii puna in valoare trasaturile fetei. Iata cum poti sa obtii in trei pasi un make-up seducator, potrivit pentru orice ocazie speciala:

Megan Fox Pasul 1: Tenul are un aspect natural

Este suficient sa iti hidratezi tenul ca sa obtii o infatisare placuta. Foloseste ca baza pentru machiaj o crema hranitoare cu o textura fluida, care va fi mai usor absorbita de piele.

Acopera imperfectiunile cu un corector sub forma de crema insistand mai mult sub ochi si in zona T. Fondul de ten trebuie sa fie mat. Aplica-l intr-o cantitate potrivita in puncte si intinde-l cu degetele sau cu o pensula.

Pasul 2: Ochii sunt bine conturati

Minunatii ochi albastri ii adauga un plus de expresivitate chipului. De aceea, actrita opteaza de fiecare data pentru un machiaj care-i pune in valoare privirea. Fardul de pleoape are un rol definitoriu, dar aspectul sprancenelor este la fel de important.

Citește și:

Daca sprancenele tale nu sunt suficient de bine definite subliniaza-le forma cu un fard special, apoi periaza-le in sus si fixeaza-le cu un rimel transparent.

sursa foto: Northfoto.com/ Copyright: Ken Goff Photos Ltd

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.