Setari Cookie-uri

Machiajul ochilor caprui

Afla cum poti machia ochii caprui astfel incat sa obtii un look atragator!

Machiajul ochilor caprui in functie de irizatii

Ochii caprui au avantajul de a cuprinde mai multe nuante de la clasicul maro inchis la nuante de galben pal, schimbandu-si culoarea in functie de intensitatea luminii. Tocmai aceste nuante mai putin vizibile ale ochilor caprui pot fi evidentiate daca stii sa aplici corect culorile potrivite pentru ochii tai.

In functie de nuantele de culori care se intercaleaza la persoanele cu ochi caprui, poti opta pentru urmatoarele variante:

Daca ochii tai prezinta irizatii verzui le poti accentua prin aplicarea unei baze bej pe arcada si pe coltul interior si nuante de pruna, lila, mov, indigo, grena sau verde inchis pe coltul exterior si pleoapa mobila.

Pentru a evidentia nuantele de galben pal ale ochilor caprui prin machiaj, poti combina nuante de bej cu auriu pe arcada si in coltul interior al ochiului, iar pe pleoapa mobila maro, pamantiu, ciocolatiu sau verde crud.

Citește și:

Pentru ochii caprui ai caror culoare este alcatuita cu preponderenta din nuante inchise de maro iti propunem un mix format din nuante de bej sau bej-rozaliu pentru arcada si coltul interior, pe pleoapa mobila si coltul exterior albastru intens si roz-corai, iar pentru pleoapa inferioara verde smarald sau indigo.

Dupa ce ai ales culorile potrivite pentru nuantele care iti defines ochii aplica un contur care sa sublinieze forma ochiului si rimelul pentru o privire mai expresiva.

Este bine de retinut faptul ca ochii sunt un elemet cheie in fizionomia noastra si este foarte important sa stim cum sa ii punem in valoare daca ne dorim sa fim frumoase si a ne simtim bine in fiecare zi. Machiajului in functie de culoarea ochilor este un mod eficient de a ne pune in valoare calitatile. Alegerea unei culori in detrimental alteia poate conferi ochilor dimensiuni si forme variate asa ca tine cont de sfaturile noastre!

Citește și:
  • APIVITA TRAVEL SET
  • Ritualul complet de hidratare cu elmiplant
  • Cum să realizezi un machiaj simplu, de vară, în 5 pași

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.