Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Mai exista factorul Wow in cadourile corporate?

De-a lungul timpului, binevenitele cadouri corporate au devenit in Romania o forma de a-ti arata multumirea si recunostinta fata de colaboratori, colegi si asociati.

Si pentru ca noi stim ca tu in fiecare an ai atatea alegeri de facut: oare o sticla de vin cu cozonac, oare un pix si agenda, oare un cos cu bunatati? iti oferim Solutia pentru cadouri corporate!

Anul acesta vei da dovada de creativitate cu oferta Mazza Corporate, iar supriza ta pentru colege, asociate si colaboratoare va fi cea mai stralucitoare!

Ne-am gandit la un mic rasfat, exact asa cum vrei si tu, si de fapt cum vrea orice femeie: o bijuterie cu elemente Swarovski!! A, da, si la Mazza vei gasi intotdeauna pe cineva care sa te sfatuiasca ce anume sa alegi.

As vrea sa-ti spun ca aceste cadouri nu vor necesita un efort financiar prea mare intrucat oferta corporate Mazza este exact ce ai nevoie: adaptata bugetului tau si in acelasi timp feminina, stralucitoare si distinsa!

Iti prezentam cateva din ofertele Mazza Corporate:

Cerceii sunt alcatuiti dintr-o structura simpla in care este prins prin sase puncte superbul element din zirconiu, in interiorul caruia este inscriptionat cu laser SWAROVSKI ZIRCONIA. Pentru prima oara Swarovski a aplicat taietura tip briliant denumita ENLIGHTENED™ Pure Brilliance Cut pe zirconiu obtinand astfel o piatra cu o stralucire similara cu cea a diamantului natural. Produsele in realizarea carora se utilizeaza Swarovski Zirconia sunt comercializate insotite de tagul ENLIGHTENED™ Swarovski Elements.

Perlele Swarovski sunt perle obtinute prin acoperirea cu multiple straturi stralucitoare iridiscente a unui cristal. Suprafata rezultata astfel este extrem de neteda, catifelata, oferind o reflexie uniforma a luminii. Greutatea perlei obtinute este asemanatoare cu greutatea unei perle naturale cu acelasi diametru. Perlele Swarovski sunt mai rezistente decat cele naturale la agentii exteriori: raze ultraviolete, transpiratie, zgarieturi si diverse parfumuri.

Colierul este alcatuit din lant cu lungimea de 40 cm (plus 5 cm ajustare) si pandantivul reprezentat de o sfera cu centrul gol, prin care trece lantul, acoperita cu numeroase cristale multicolore.

Cerceii sunt alcatuiti dintr-un cristal transparent inserat intr-o structura de baza simpla, rotunda.

Dimensiuni: diametru 0,5 cm

Pentru oferte corporate adaptate nevoilor si cerintelor tale te rugam sa ne contactezi la 0737.44.99.11.


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.