Setari Cookie-uri

5 idei de machiaj glam pentru Revelion

Cucereste de Revelion cu un machiaj chic!

Petrecerea de Revelion se apropie vertiginos si tu nu stii inca ce machiaj sa folosesti ca sa fii in centrul atentiei? Spune-mi cine esti ca sa-ti spun cum sa te machiezi!

Pentru inceput, urmeaza-ti ritualul propriu de frumusete. Inainte de orice, aplica o crema hidratanta ca sa te asiguri ca pielea ta nu va avea un aspect uscat si ca sa eviti cojitele neplacute.

Alege-ti apoi fondul de ten. Cel mai bine este sa-l intinzi usor cu degetele. Daca folosesti un burete, s-ar putea ca tenul sa capete un aspect incarcat.

Ca sa eviti aparitia petelor lucioase de pe nas si frunte, aplica un strat subtire de pudra. Daca spatiul din poseta iti permite, ia pudriera cu tine la petrecere.

1. Marilyn Red

Mizeaza pe un machiaj cat mai subtil al ochilor. Foloseste nuante apropiate de culoarea pielii tale. Apoi cu un creion negru traseaza o linie fina pe pleoapa superioara.

Citește și:

Insista mai mult spre coltul exterior si ingroasa usor linia ca sa dai iluzia unei umbre. Procedeaza la fel si cu pleoapa de jos. Ochii tai vor parea astfel mai mari si mai misteriosi.Completeaza totul cu un rimel negru pentru volum si alungire.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Acum cauta cel mai rosu ruj pe care il ai in trusa si aplica-l pe buze fara teama. Trebuie sa fii foarte atenta la calitatea lui. Un ruj bun nu se va intinde si nu va lasa urme neplacute pe dinti, pahare sau pe camasa iubitului tau.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.