Setari Cookie-uri

Ce sa nu iti lipseasca din geanta in sezonul rece

Si continutul gentii tale trebuie schimbat, odata cu schimbarile de temperatura.

Cred ca esti de acord ca, asa cum porti alte haine iarna fata de vara, si interiorul gentii trebuie sa se schimbe. Macar putin, daca nu mult.

Trebuie sa faci modificarile necare temperaturilor si nazurilor vremii, pentru ca nu ne putem lupta cu ea, dar putem sa ne protejam.

Asadar… in afara de lucrurile pe care orice fata le are in orice geanta (portofel, luciu, oglinda, pila, absorbante pentru orice eventualitate, chei, o pereche de chilotei pentru orice eventualitate etc), trebuie sa adaugi cateva lucruri. Desi sunt convinsa ca stii despre ele, le voi enumera, ca nu cumva sa iti scape ceva important.

Crema de maini

Temperaturile scazute, vantul rece si umiditatea crescuta duc la uscarea si craparea pielii. In afara de faptul ca are un aspect neplacut, pielea uscata nu este nici sanatoasa, nici o carte de vizita prea buna. Asadar, crema de maini nu poate lipsi.

Citește și:

Balsam de buze

Nu ai vrea ca buzele tale sa se usuce si sa se crape: ar ruina intregul aspect al chipului tau frumos.

Asemenea pielii mainilor, si buzele se usuca de la vant si de la frig. Avem tendinta sa le umezim cu limba atunci cand simtim ca se usuca, ceea ce este o greseala. Ia la tine un balsam de buze cu efect intens de hranire sau cu efect reparator pentru a evita neplacerea de a avea buze crapate.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.