Setari Cookie-uri

Cum scapi de barbia dubla?

Asa numitul aspect de barbie dubla este un fenomen destul de neplacut provocat de diversi factori.

Cum corectam barbia dubla ?

”In cazul excesului de grasime, se poate apela la o lipoaspiratie faciala ceconstain extragerea surplusului adipos. Procedura se poate efectua sub anestezie locala sau generala, de cele mai multe ori sub anestezie generala. La persoanele tinere, pielea nu trebuie excizata pentru ca se retrage dupa lipoaspiratia zonei” ne spune chirurgul estetician dr. Calin Dobos.

La acesta interventie medicul foloseste niste canule fine care sunt conectate la un sistem vacumatic. La fel de bine se poate utiliza si laserul pentrua elimina surplusul de grasime. Uneori, pentru a obtine rezultate foarte bune, se poate recurge si la o tehnica de reintinerire, cum ar fi liftingul facial.

Ca urmare a interventiei se va obtine un contur mai bun al mandibulei, linia barbiei va fi accentuata, iar gatul se va ingusta capatand un aspect mai tanar si mai lung.

Citește și:

”Daca este un fals exces (la persoanele cu barbia mica), un implant de barbie este solutia. In cazul unui pliu de piele fara grasime, excizia chirurgicala este o solutie. Sau, daca se face lifting facial inferior si gat, pliul se intinde cu aceasta ocazie” explica dr. Calin Dobos.

Bine de stiut inainte de operatie

Investigatiile necesare pentru interventia de corectare a barbiei duble sunt hemograma(numarul de globule albe si rosii), coagulograma, glicemia, ureea, VSH-ul, transaminazele, bilirubinemia, electrocardiograma si masurarea tensiunii arteriale.

Inainte cu 10 zile de interventie trebuie sa intrerupeti orice tratament antiinflamator sau anticoagulant ori medicamente care contin acid acetilsalicilic

. In ziua de dinaintea operatiei este recomandata o alimentatie usoara, iar cu 6 ore inainte de interventie nu mancati si nu beti nimic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.