Setari Cookie-uri

5 Modele de manichiura pentru Ziua Indragostitilor

5 modele de manichiura pentru o zi deosebita.

Ziua Indragostitilor este un prilej minunat pentru toti cei care se iubesc sa-si demonstreze dragostea. Pentru o zi atat de speciala, trebuie sa fii pregatita din cap pana in picioare.

Noi iti sugeram sa incepi cu unghiile tale. Nu crezi ca si ele pot fi o expresie a iubirii pe care i-o porti partenerului tau? Urmeaza sfaturile noastre iar mainile tale il vor chema spre tine ca intr-o vraja.

Inainte de orice, trebuie sa-ti speli foarte bine mainile si sa folosesti apoi o crema hidratanta. Asteapta cateva minute sa intre bine in piele si apuca-te de treaba!

Primul pas este impingerea cuticulelor cu betisorul din lemn de portocal. Este de preferat sa nu le tai pentru ca acestea protejeaza unghia impotriva infectiei.

Urmatorul pas este pilirea lor pana ajungi la forma dorita. Unghiile patrate nu se vor demoda niciodata dar anul acesta, in trend sunt unghiile usor rotunjite care sa-ti depaseasca foarte putin degetul.

Citește și:

Aplica apoi un strat de baza. Acesta iti va proteja unghiile impotriva efectelor nocive din oja si vor ajuta la aderenta.

Daca nu esti ambidextra, nu este nicio problema. Prea putine dintre noi au dexteritate cu ambele maini. Pentru a-ti usura munca, aplica baza si oja pe mana pe care o folosesti cel mai des (dreapta, daca esti dreptace, stanga daca esti stangace).

Procedeaza astfel pentru ca mana ta nedominanta va fi mai greu de folosit atunci cand are un strat de oja. Incepi intotdeauna cu degetul mic si continua spre cel mare.

Da pagina pentru a vedea sugestiile noastre>>>

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.