Setari Cookie-uri

5 Coafuri de zi usor de realizat

Coafeaza-ti parul cu stil in cateva minute.

Si tu ai avut, ca noi toate, o zi in care parul tau se incapatana sa se aseze cum vrei tu. In loc sa pierzi ore si ore in fata oglinzii, noi iti recomandam 5 coafuri simple si de efect, potrivite pe tot parcursul zilei.

1. Coc impletit

Daca ai parul lung sau mediu si duci lupte cu el in fiecare dimineata, iata cum il poti aranja intr-un coc stylish in doar cateva minute.

Inainte de toate, spala-ti bine parul apoi foloseste uscatorul. Daca parul tau ramane umed, s-ar putea ca efectul sa nu fie tocmai cel scontat. Daca nu ai inca unul cel pe care ti-l recomandam noi este disponibil pe shopu.ro si costa doar 30 lei

Asigura-te ca nu ai niciun fir rebel si indrepta-ti putin parul. Ideal este sa folosesti o placa de par ceramica. O alegere buna ar fi cea de la Sunko. Are un pret incredibil de mic (35 lei), iti protejeaza parul impotriva arderii si previne electrizarea acestuia.

Citește și:

Mai departe ai nevoie de cateva elastice de par si agrafe obisnuite. Trusa Hairagami (29 lei) le contine pe toate acestea. Piaptana-ti bine parul cu o perie care sa nu-l rupa apoi stange-l pe tot in varful capului intr-o coada obisnuita. Fixeaza bine coada apoi impleteste pana jos.

Daca vrei ca parul tau sa para care are maimult volum, largeste usor impletitura. Foloseste apoi agarfele de par pentru a fixa aproximativ o jumatae din coada.

Ia cealata parte si adu-o spre interior apoi fixeaza cu agrafe. Dupa ce ai prins toata coada, ia “muchiile” impletiturii si fixeaza-le cu agrafe. La final, adauga un strop de fixativ.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.