Setari Cookie-uri

15 Lucruri pe care nu le stiai despre sani

Cele mai interesante lucruri pe care nu le stiai despre sani.

Indiferent de cum ii numesti, sanii sunt peste tot! In ziare, in afisele publicitare, pe orice canal TV. Cu toate acestea, noi iti oferim cateva lucruri pe care nu le stiai despre sani.

1. Sanii cantaresc in medie 400 grame. Grautatea poate varia insa de la o femeie la alta. Cert e ca sanii nostri reprezinta 4-5% din grasimea corporala. Desi pare ca e foarte mult, in realitate nu e chiar asa. Sanii sunt formati din muschi, colagen si grasime.

sursa foto: shutterstock.com

2. Cei mai mari sani naturali din lume ii apartin lui Annie Hawkins-Turner, pe numele ei de scena Norma Stitz. Fiecare san in parte cantareste aproximativ 25 kilograme.

3. Cei mai mari sani dupa o marire ii apartin lui Sheyla Hershey. Inainte de operatii, ea purta la sutien o modesta cupa B. Dupa cele 18 operatii estetice pe care si le-a facut a ajuns la dimensiuni de neimaginat: 38KKK.

Citește și:

Ea a fost diagnosticata cu dismorfofobia sau tulburarea dismorfica a corpului.

4. Miscarile pe care le faci in timpul exercitiilor fizice pot slabi si intinde ligamentele de sustinere ale sanilor tai. Cu timpul, acestia se pot lasa. De aceea este esential sa porti o bustiera speciala atunci cand faci sport.

5. Desi cancerul de san este o boala care afecteaza preponderant femeile, si barbatii pot avea astfel de probleme. Desi foarte rar intalnit, mai putin de 1% din bolnavii de cancer la san sunt barbati, aceasta maladie este o realitate.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.