Setari Cookie-uri

Cum scapi de punctele negre?

Cum scapi de una dintre cele mai comune probleme dermatologice?

Masca 1

Ai nevoie de: doua lingurite de otet si jumatate de ceasca de malai. Dupa ce amesteci bine, aplici aceasta compozitie pe fata si o lasi sa actioneze timp de 15 minute. Clatesti bine cu apa calduta, masand in continuare. Malaiul este unul dintre cele mai recomandate ingrediente pentru crearea mastilor exfoliante.

Masca 2

Ai nevoie de: 4 lingurite de coaja de portocala (taiata marunt sau data pe razatoare) si 4 linguri de iaurt. Acestea se amesteca intr-un bol pana obtii o compozitie omogena. O aplici pe fata curatata si masezi cateva minute. Clatesti cu apa calduta. Tenul tau va arata mai curat si revitalizat.

Masca 3

Ai nevoie de: doua lingurite de miere si doua lingurite de scortisoara. Ingredientele se amesteca pana cand se formeaza o pasta omogena pe care o vei aplica doar pe zonele cu puncte negre. O lasi sa actioneze aproximativ un sfert de ora, dupa care clatesti cu apa calduta.

Citește și:

Masca 4

Ai nevoie de: 1 pahar cu lapte caldut si o lingurita de zeama de lamaie. Se aplica pe fata curata si se maseaza (dupa ce ti-ai curatat bine mainile si unghiile) usor aproximativ un minut. Dupa 10 minute, te clatesti pe fata cu apa calduta, asa cum te-ai obisnuit deja.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.