Setari Cookie-uri

Manichiura magnetica, love or hate?

Cand stiinta si cosmetica se intalnesc pentru frumusetea mainilor tale

1. Primul pas este, evident, achizitionarea unui lac magnetic. In Romania, preturile sunt destul de accesibile si variaza de la 7-8 lei pana la 35 lei.

2. Aplica o baza protectoare. Desi nu este neaparat necesara, baza pentru manichiura intareste unghia si o protejeaza impotriva factorilor nocivi.

3. Aplica un strat de oja magnetica si asteapta sa se usuce. Nu vei folosi magnetul acum. Daca vei avea doua randuri de oja, manichiura ve rezista mai mult si va adera mai usor pe unghie. In plus modelul va fi pus in evidenta mai bine si poti corecta mai usor daca apare vreo zona neacoperita bine.

4. Alegeti un magnet. De regula, sticlutele de oja cu pigmenti metalici au un singur model care se poate forma pe unghii. Dar poti achizitiona magneti diferiti de pe Cupio.ro cu 9 lei.

5. Aplica un start mai gros de oja. Lacul nu trebuie sa se stranga la colturi sau sa se prelinga de pe unghii dar trebuie sa folosesti o cantitate mai mare decat in mod normal.

Citește și:

6. Inainte sa se usuce, tine magnetul la 2 mm deasupra unghiei timp de 20 de secunde. Nu iti face griji daca modelul nu iese perfect. Acesta este farmecul manichiurii de care vorbim. Modele si tipare diferite care sa dea senzatia de jocuri cu lumini si umbre.

7. Asteapta cateva minute sa se usuce bine apoi aplica un strat protector.

8. Lauda-te prietenelor tale!

Voi ce credeti, oja magnetica este noul standard in manichiura sau ce e val, ca valul trece?

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.