Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tendinte pentru pantofi in sezonul primavara-vara 2013

Cum poti accesoriza mai bine o tinuta de primavara, daca nu cu o pereche de pantofi deosebiti, care sa-ti confere o nota de eleganta? Iti sugeram sa iti faci putin timp si sa arunci o privire pe dasha.ro. Vei gasi aici cei mai eleganti pantofi si cele mai trendy genti.

A te imbraca frumos este o arta, iar pantofii sunt piesa cheie intr-o tinuta. Fie ca este vorba de platforme, balerini, pantofi cu toc inalt sau pantofi cu toc mic, cel mai important este sa descoperi in care te simti cel mai confortabil si care sunt pe gustul tau.
Cu toate stim ca moda este foarte schimbatoare, iar noi in randurile de mai jos, vom sari in ajutorul tau cu o serie de modele de pantofi in voga:

Clasicul Nude versus Clasicul Negru
Exista acele piese vestimentare care nu se vor demoda niciodata: clasica rochie neagra, paltonul/ sacoul negru si geanta si pantofii negri sau nude de piele naturala.
Primavara anului 2013, favorizeaza din nou tendintele basic in materie de pantofi. Noul sezon pune mare accent pe bicromatism, mai precis pe un colorblocking al tonurilor de baza: negru- alb, nude-alb, nude-negru.

Pantofii monocolori in nuante tari

Culorile indraznete sunt si ele la mare cautare in primavara anului 2013, fie ca vorbim de pantofi, genti sau alte piese vestimentare. Esential este sa stim sa le asortam, astfel incat rezultatul final sa fie unul pozitiv.
Pantofii albastri se bucura de o mare popularitate, mai ales ca sunt usor de asortat. Imagineaza-ti o tinuta casual, alaturi de o pereche de blugi albastri si cu un tricou, sau una eleganta: compusa dintro rochie neagra.

Pantofii in nuanta nectarinei ies la rampa. In aceasta primavara vom observa cateva nuante de portocaliu, iar culoarea nectarinei, listata in ghidul Pantone al culorilor pentru primavara 2013, a migrat cu succes spre incaltaminte. Este o nuanta calda, cu tenta corai si se potriveste tuturor nuantelor de piele. sau colorata.

Pantofii cu tocuri catchy sunt unii dintre cei mai in voga in acest sezon, fie ca e vorba de tocuri de alta culoare, fie ca e vorba de cei decorati cu tinte.

Balerinii si pantofii Oxford
In cazul in care preferi pantofii fara toc, iti propunem o pereche de balerini foarte versatili, cu fundite detasabile. Funditele pot fi atasate cu ajutorul unor arici si le poti schimba, in functie de outfit. Iar pentru un look cu accente masculine, dar foarte chic, in aceasta primavara nu uita sa porti o pereche de pantofi oxford.
Intrucat s-au purtat si sezoanele trecute, poti folosi cu incredere perechea pe care deja o detii sau iti poti cumpara una noua, foarte cool, de culoare neagra.

Prea multe femei considera ca pantofii nu sunt importanti, dar adevarata eleganta a unei femei se masoara dupa ce poarta in picioare. Incearca sa iti creezi propriul stil, fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii. Toate modelele prezentate pot fi achizitionate de pe www.dasha.ro


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.