Setari Cookie-uri

Get the look: Machiaj a la Megan Fox

Make up inspirat de diva de la Hollywood

Megan Fox este una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood. Criticata si adulate in egala masura, ea a devenit in scurt timp un adevarat fashion icon. De cele mai mult ori, imbina senzualitatea nativa cu stilul clasic si afiseaza o frumusete clasica, desprinsa din eleganta anilor ’50.

sursa foto: Guliver/Splash News

Pentru inceput, ai nevoie de o crema de zi intens hidratanta. Benecos crema de zi cu coenzima Q10 (Bio-cosmetics.ro, pret 39, 5 lei) contine acid hialuronic. Aceasta atenueaza ridurile si iti pastreaza pielea catfielata pe parcursul intregii zile.

Fondul de ten este cea mai importanta parte a machiajului. Daca acesta nu este bine ales, efectele vor fi cel putin neplacute. Tenul arata neuniform, plin de pete sau se strange la cutele naturale ale fetei. De aceea, chiar daca faci o investtie ceva mai mare, fondul de ten trebuie sa fi de calitate.

Citește și:

Pentru a obtine look-ul perfect afisat de Megan, noi iti prezentam doua optiuni.

Cea dintai este fondul de ten de la Make-up Factory. Acesta are o textura delicata, usor matifianta si nu contine uleiuri. Este indicat in mod special pentru tenul normal sau cu tendinte de ingrasare. Produsul este disponibil pe Beauty Spell.ro la pretul de 98 lei.

O alegere la fel de potrivita este si fondul de ten Natural de la SLA, disponibil de asemenea pe Beauty Spell.ro (108 lei). Acesta are o textura fluida si lejera. mascheaza imperfectiunile fetei, pastrand insa un look natural. Nu incarca tenul si este bogat in colagen si vitamina E.

Daca simti ca mai ai nevoie de mici retusuri, apeleaza la corectorul Dermacol. Puterea sa de acoperire este atat de mare, incat da rezultate chiar si impotriva problemelor care apar la tenul acneic. Produsul este disponibil pe Fashion Up.ro la pretul de 46 lei.

Citește și:

Pentru a finisa totul si ca sa te asiguri ca machiajul tau rezista,dupa ce ai aplicat corectorul foloseste o pudra minerala. Benecos Mineral powder asigura un look natural si lasa tenul impecabil, fara urme neplacute. Produsul costa 39 lei si este disponibil pe Bio-Cosmetics.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.