Setari Cookie-uri

Get the look: Machiaj a la Megan Fox

Make up inspirat de diva de la Hollywood

In ipostaza aleasa de noi, Megan si-a accentuat privirea hipnotizanta cu un machiaj smokey foarte discret. Pentru a-l obtine in cativa pasi simpli, ai nevoie doar de Glam Eyes Trio Orion de la Rimmel London.

Smokey eyes pare destul de complicat dar realizarea lui este de fapt extrem de simpla.

Pentru inceput, aplica cea mai deschisa nuanta la coltul interior al ochiului, cea intermediara la mijloc iar cea mai inchisa trebuie aplicata la coltul exterior.

Secretul este ca cele trei nuanta sa fie usor amestecate acolo unde se imbina, astfel incat sa nu existe o delimitare clara intre ele.

Daca vrei un look mai dramatic, poti opta pentru setul Teracota cu 4 nuante. Acesta este disponibil pe Cupio.ro la pretul de 44 lei.

Pentru a-ti pune in evidenta genele, ai nevoie de atingerea fermecata a unui mascara eficient, care sa iti ofere volum si alungire. Alegerea potrivita este Mascara Colossal Volum 100% Black de la Maybelline.

Citește și:

Acesta costa 44 lei si este disponibil pe Fashion Up.ro.

Pentru sprancene perfecte, bine definite si conturate ca in saloanele Reginei Sprancenelor, ai nevoie doar de kitul pentru sprancene in 2 nuante de la Make up Factory.

Beauty Spell.ro la pretul de 105 lei.

Desigur, nu putem uita de blush. Poti incerca produsul propus de Dermacol, disponibil pe Fashion up.ro la pretul de 37 lei.

La final, ai nevoie doar de putin ruj in nuanta rosu coacaza, disponibilpe Yves Rocher.ro la pretul de 24, 9 lei.

sursa foto prima pagina: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.