Setari Cookie-uri

Masti naturiste de vara pentru ten

Tenul tau are nevoie de ingrijire suplimentare atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Pentru ca vara a venit deja, a inceput vremea de mers la plaja. Vara suntem tentate sa hidratam mai mult pielea de pe corp, uitand ca si tenul are nevoie de ingrijiri speciale. Nu uita sa folosesti creme de fata si fond de ten cu factor de protectie potrivit pielii tale.

Nu aplica machiaj dupa folosirea mastilor pentru ten. Orice masca se aplica pe fata curatata. Nu uita sa strangi bine la spate parul, astfel incat sa nu se murdareasca atunci cand aplici masca. De asemenea, nu aplica mastile pe ochi sau pe buze.

Am ales pentru tine cateva dintre cel mai usor de facut si mai eficiente masti naturiste pentru ten, astfel incat sa ii acorzi hidratarea si hranirea de care are nevoie.

Pentru tenul uscat

1) Alege doua banane nu prea coapte, piseaza-le si amesteca-le cu doua lingurite de miere si 3 linguri de iaurt. Aplica acest amestec pe fata si asteapta sa se usuce (aproximativ 20 de minute). Indeparteaza-l cu apa calduta.

Citește și:

2) Piseaza jumatate de avocado si adauga un sfert de ceasca de miere. Amesteca bine si aplica pe fata curatata. Crema astfel obtinuta trebuie lasata sa actioneze 10 minute. Clateste bine cu apa rece.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.