Setari Cookie-uri

Protejeaza-ti pielea de razele soarelui in mod natural!

De ce ai alege o crema bio-organica pentru protectia solara?

Pentru ca nu contine filtre chimice, nu contine conservanti, nici alcool sau parfum. Este eficienta impotriva arsurilor solare si ideala atat pentru pielea normala, cat si pentru pielea sensibila a bebelusilor. Astfel de creme contin numai ingrediente organice si cel mai important este ca pot oferi protectie cu spectru larg impotriva razelor UVA si UVB.

Una dintre cremele care mi-au atras atentia este cea de la Badger. Are o formula care promite ca reduce riscurile de reactii alergice, asadar poate fi folosita de adulti si de copii fara nicio problema. Cremele naturale de protectie solara sunt recomandate si de medicii dermatologi, pentru a minimiza riscul de aparitie a cancerului de piele, cauzat in principal de compusii sintetici din creme. Nu contin organisme modificate genetic si nici coloranti sau parfumuri sintetice.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Rolul cremelor de protectie solara este de a ne feri de afectiuni nedorite ale pielii si de a nu accelera ritmul natural de imbatranire a pielii. Daca alegem cremele naturale, in compozitia carora au fost folosite ingrediente obtinute din culturi organice, atunci putem spune cu siguranta ca am facut tot ce se putea pentru a avea o piele sanatoasa si hidratata natural. Sunt rezistente la apa si transpiratie mai bine de 40 de minute, iar cea de la Badger are o baza certificata organic de ulei extravirgin de masline, ceara de albine, catina, ulei essential de lavanda si vitamina E, derivata din floarea soarelui. Este in acelasi timp foarte hidtratanta si ofera relaxarea de care ai nevoie pe plaja. Ambalajul acestui produs este biodegradabil si sigur pentru recifele de corali si alte ecosisteme.

Citește și:

Atentie! Aceste creme contin oxid de zinc, recunoscut ca ingredient purifiant, antiseptic, ce stimuleaza vindecarea cutanata. Este un mineral care are rolul sa ecraneze razele solare, excelent pentru protejarea eficienta a pielii. Este bine de stiut ca trebuie sa ne expunem la soare numai in anumite ore, astfel incat acesta sa nu devina un dusman. Crema trebuie aplicata cu 20 de minute inaintea expunerii la soare, pentru a fi intr-adevar foarte eficienta.

Dtalii despre folosirea cremei bio-organice pe www.ecotrend.ro

Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.