Setari Cookie-uri

Masca de argila verde gata preparata

Trateaza eficient acneea si tenul iritat.

E mult mai usor sa folosesti pentru ingrijirea tenului masca cu argila gata preparata, iar acum o poti achizitiona din magazinele cu produse bio, fara sa te mai chinui sa o prepari acasa. Azi va propun sa vorbim despre masca cu argila verde, gata preparata, exceleta pentru tratarea acneei si a tenului cu dermatite. Este la fel de buna chiar si pentru hidratarea firului de par.

Argila verde, sau argila de mare este exact ceea ce iti trebuie daca nu scapi cu niciun chip de cosuri si dermatite ale tenului. Masca cu argila verde este un produs foarte bogat in minerale esentiale si oligoelemente, fiind utilizata in cosmetica din vremuri foarte vechi ale Egiptului.

Masca de argila gata preparata poate fi aplicata pe orice tip de ten. Va oferi luminozitate pielii, avand si proprietati anti-inflamatorii. De asemenea poate trata diferite afectiuni ale tenului ca dermatitele sau cuperoza. Daca va confruntati cu un te foarte gras, masca cu argila verde este tratamentul ideal. Poate fi de mare ajutor si pentru femeile care se confrunta cu caderea parului. La aceasta masca adaugati doua-trei lingurite de ulei de ricin si un pic de apa minerala, cat sa devina suficient de lichida pentru a putea fi aplicata pe scalp si pe firul de par cat mai usor.

Citește și:

Afla aici de unde poti achizitiona masca de argila gata preparata

Madalina Racorean

ecotrend.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.