Setari Cookie-uri

Cum slabim fara efort?

Fara durere, fara infometare, fara timp de recuperare sau efecte secundare, doar cu centimetri in minus!

comunicat de presa

Stim cu totii cat de important este sa fim in forma odata cu venirea verii si cat de greu este sa eliminam centimetrii si kilogramele nedorite in timp record.

Unele vedete apeleaza la regimuri draconice pentru a scadea in greutate de pe o zi pe alta – de exemplu Anne Hathaway, care pentru rolul din “Mizerabilii” si-a pus sanatatea in pericol supravietuind timp de doua saptamani doar cu două mere pe zi şi un shake de proteine! Sigur, a pierdut aproape 10 kg in greutate, dar a meritat, oare, efortul?

Tu poti sa uiti de astfel de diete drastice, de liposuctie si de multe alte tehnici chirurgicale, pentru ca am pregatit pentru tine o procedura miraculoasa ca sa arati exceptional vara asta. Fara durere, fara infometare, fara timp de recuperare sau efecte secundare, doar cu centimetri in minus!

Aparatul Ultrashape, cea mai revolutionara metoda non-invaziva de reducere a depozitelor de grasime localizata, te ajuta sa pierzi in medie 2 centimetri in circumferinta dupa numai o sedinta de tratament! Aparatul este disponibil acum si in Romania prin intermediul distribuitorului de aparatura med-spa See.Try.Buy. Company, iar sedintele de tratament se pot realiza la doamna doctor Leventer, in cadrul clinicii Dermastyle.

Citește și:

Cum functioneaza

Ultrashape foloseste tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale, fiind echivalent cu remodelarea corporala high-tech. Este singurul aparat ce foloseste energie ultrasonica focusata, care vibreaza tesutul gras, sparge peretele celulelor grase si lichefiaza grasimea uniform, fara sa creeze iregularitati.

Fiecare puls tinteste doar grasimea subcutanata, la adancime controlata, astfel incat atinge numai tesutul adipos, fara sa lezeze nervii, vasele de sange, oasele sau muschii. Prin repetarea acestui proces, dispozitivul distruge un strat de tesut gras de sub piele. O camera video monitorizeaza pozitionarea transducerului si a corpului pacientului, in timp ce sistemul de trackig afiseaza zonele deja tratate si le indica pe cele care urmeaza sa fie tratate”, a explicat dr. Mihaela Leventer, medic dermatolog.

Citește și:

Beneficii ale tratamentului

Ultrashape este cea mai puternica arma care sparge membrana adipocitului (celulei ce adaposteste grasimea) si este ideal pentru abdomen, fese si coapse, atat la femei, cat si la barbati, care nu sunt obezi, insa au grasime localizata.

Ultrashape elimina depunerile adipoase locale, cum ar fi colaceii total inestetici, care apar ca urmare fie a unui regim de viata echilibrat, fie in urma unei diete ce nu a putut elimina toate depunerile.

Spre deosebire de alte proceduri de slabit, acest tratament nu creeaza inflamatii sau hematoame, nu este dureros si nici nu necesita sedare sau anestezie, distrugand grasimea selectiv si mecanic - nu termic.

De cate sedinte este nevoie pentru obtinerea de rezultate vizibile?

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca dupa un singur tratament se poate scadea in medie 2 centimetri in circumferinta, insa vizual progresele sunt mult mai impresionante.

Citește și:

Expertii recomanda efectuarea a cate 3 sedinte de Ultrashape la un interval de doua saptamani, iar rezultatele maxime vor aparea in numai o luna si jumatate.

De asemenea, este indicat ca dupa tratament sa fie efectuata o forma usoara de activitate sportiva (de exp. mers pe scari in loc de lift), iar alimentatia sa fie ceva mai controlata.

Rezultate exceptionale se obtin si in urma combinatiei unice cu Lipocryo – tratament ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza, tehnica de inghetare ce actioneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta.

LipoCryo este un aparat de slabit ce foloseste frigul pentru a topi grasimea.

Aparatul foloseste tehnica de criolipoliza, bazata pe conceptul de topire al grasimilor prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor. Practic celulele adipoase primesc mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat.

Citește și:

O sedinta de Ultrashape dureaza 90 de minute la pretul de aproximativ 500 euro si poate fi efectuata la doamna doctor Leventer, in cadrul clinicii Dermastyle.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.