Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste cu caise

Este sezonul caiselor, asa ca trebuie sa profitam din plin de aceste fructe ale zeilor.

Masca impotriva ridurilor

Ridurile sunt unul dintre cei mai mari dusmani ai femeilor, insa caisele vin in ajutorul nostru si de aceasta data. Paseaza 3-4 caise coapte foarte bine si amesteca pasta obtinuta cu o lingura de smantana. Aplica amestecul obtinut pe fata si pe decolteu. Lasa sa actioneze timp de 20 de minute si clateste cu apa calduta.

Masca pentru tratarea acneei

Una dintre cele mai intalnite probleme ale tenului este acneea. Ia o caisa si paseaza bine pulpa. Aplica apoi pe fata si lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute dupa care clatesti cu apa calda. Repeta tratamentul timp de sapte zile pentru un rezultat uimitor.

Masca pentru revitalizarea tenului

Alege trei caise coapte si paseaza bine pulpa. Amesteca pasta cu o lingura de iaurt si cateva picaturi de lamaie. Dupa ce se omogenizeaza bine, aplica pe fata si mentine timp de 20-30 de minute. Clateste apoi cu apa calduta.

Citește și:

Masca pentru reducerea excesului de sebum

Paseza pulpa unei caise coapte si un morcov fiert. Amesteca apoi cu o lingura de miere si una de iaurt pana ce se omogenizeaza. Aplica amestecul pe fata si mentine timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta.

Masca pentru hidratarea tenului

Ia doua caise coapte si zemoase, paseaza bine pulpa si amesteca piureul cu o sucul de la o jumatate de portocala si o lingura de miere. Dupa ce se omogenizeaza bine, aplica pe fata, gat si decolteu. Clateste cu apa calda dupa 20 de minute.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.