Setari Cookie-uri

Ingrijirea parului in timpul verii

Sfaturi si solutii pentru un par sanatos si stralucitor in anotimpul cald

Produse utile

Inainte sa te speli pe cap, rasfata-ti parul cu un ulei special care sa refaca structura firului, sa ajute la cresterea podoabei capilare si sa lupte importiva decolorarii acestuia, atunci cand este expus la soare.

Uleiul Fushi (Bio-Cosmetics.ro, pret 99lei) contine ierburile ayurvedice triplu-infuzate Brahmi si Neem. Brahmi este bogat in antioxidanti si ajuta la cresterea parului si impotriva decolorarii acestuia.

Brahmi hraneste radacinile parului si promoveaza cresterea sanatoasa a acestuia, in timp ce Neem mentine scalpul sanatos si trateaza parul subtiat.

Parfumat cu iasomie indiana, uleiul pentru tratamentul parului "Really Good Hair" este o combinatie perfecta din cele mai bune uleiuri, pentru a asigura un par matasos, mai sanatos si mai puternic.

Pentru a nu pierde din stralucirea parului tau, trebuie sa folosesti un ser special care sa combata aspectul tern.

Citește și:

Se foloseste foarte usor si nu incarca parul. Pune-ti cateva picaturi in palme si intinde-l pe toata suprafata parului, fara sa atingi radacina si scalpul.

Joico Silk Result Sheer Gloss este un ser de par cu efect de gloss, ce confera parului o stralucire aparte si il lasa mai matasos si placut la atingere (pret 94, 99 lei, Oja.ro)

Trebuie sa ai grija atunci cand iti alegi samponul. Acesta trebuie sa se potriveasca tipului tau de par si sa nu contina alergeni. In aceasta perioada, cele mai recomandat sampoane sunt cele mai blande, cu extracte naturale din plante.

Poti opta de asemenea pentru un sampon hidratant care indeparteaza sebumul. Samponul de la Londa Deep Moisture are o formula delicata si contine micro-perle elibereaza ingredientele active in timpul masajului pe par, lasandu-l moale si suplu.

Acesta este mai stralucitor si mai usor de pieptanat (pret 31 lei, BeautySpell.ro). Deep Moisture este foarte util in special cand te intorci de la piscina. Parul tau va suferi din cauza clorului din apa si are nevoie de un sampon care sa curete delicat si eficient.

Citește și:

Daca intentionezi sa pleci in vacanta la plaja, trebuie sa stii ca parul tau, ca si pielea, are nevoie de protectie UV. In caz contrar, isi poate pierde stralucirea, se decoloreaza si se usuca. Solutia este foarte simpla.

Foloseste Londa Sun-Spark Shampoo (pret 31 lei, BeautySpell.ro). Radialux micro-ionii si ingredientele speciale din compozitie au ca obiectiv protejarea si repararea parului de razele UV, lasandu-l hidratat, moale si plin de stralucire.

La final, ai nevoie de un balsam bun care sa completeze protectia UV oferita de sampon (pret 61 de lei, Tiandeonline.ro).

Radacina de ginseng protejeaza parul de dezhidratare, de radiatiile UV, reface structura parului, stimuleaza cresterea, previne caderea acestuia, intarindu-l. Podoaba ta capilara devine matasoasa, usor de pieptanat si coafat. Mai mult de atat, balsmaul cu ginseng previne aparitia matretii.

Citește și:

Aplica-l pe parul proaspat spalat. Lasa-l sa actioneze timp de 2 - 3 minute, dupa care clateste din abundenta cu apa calduta.


sursa foto prima pagina shutterstock portret cu coafura sofisticata

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.