Uleiul de shea

Sunt convinsa ca stii o multime despre proprietatile untului de shea, dar ce parere ai despre uleiul rezultat din acest produs?

O sa spuneti probabil ca am gresit si ca trebuia sa spun ca este vorba despre untul de shea, nu despre ulei, insa uleiul de shea are proprietati dintre cele mai uimitoare, fiind un produs derivat din untul de shea atat de folosit in cosmetica din zilele noastre.

Iata ce nu stiai despre uleiul de shea si de ce este atat de benefic in procesul de infrumusetare:

1. Este bogat in vitaminele A, E si F care ofera pielii hidratarea si elasticitatea de care are nevoie pentru un aspect sanatos.

foto unt si ulei de shea sursa shutterstock

2. Este un bun revitalizant pentru pielea obosita. Datorita continutului ridicat de vitamine, uleiul de shea reda tonusul necesar al pielii.

3. Reprezinta un factor de protectie UV. Daca nu vrei sa apelezi la cremele cu protectie solara, uleiul de shea este un inlocuitor perfect ce te va proteja impotriva razelor ultraviolete.

Kudika Tarot


Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri