Setari Cookie-uri

Ce spune parfumul tau despre tine?

Parfumul pe care il folosim nu este ales intamplator. Il alegem pentru ca ne place aroma, dar il alegem pentru ca suntem intr-o masura mai mica sau mai mare predestinate sa ne placa un anumit tip de parfum. Vezi aici in ce categorie te incadrezi.

Parfumurile fac parte din tabietul nostru zilnic de infrumusetare si nu iesim din casa pana nu folosim un pic de parfum. Unele femei fac o pasiune pentru parfumuri si ajung sa le colectioneze.

Se spune insa ca o femeie cu personalitate are cel mult doua parfumuri preferate. Despre cele care folosesc mai mult de doua parfumuri se spune ca sunt de cele mai multe ori nehotarate si instabile.
In functie de esentele care se regasesc in fiecare parfum ne putem da seama de personalitatea celei care il poarta.

Parfumul floral

La prima vedere am putea spune ca sunt femei care iubesc florile, femei sensibile si romantice. Asa si este pentru ca florile sunt poate cele mai delicate si mai romantice simboluri pentru o femeie. Parfumurile florale sunt deseori destul de grele si de puternice, asa ca este nevoie de o personalitateputernica si de un temperament deosebit pentru a putea purta un asemenea parfum.

Citește și:

Imagine modificata: fata frumoasa cu parfum floral Shutterstock

Zodiile predispuse parfumurilor florale sunt semnele de aer: Balanta, Gemeni si Varsator

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.