Setari Cookie-uri

Machiaj Pinup: De la A la Dita!

Arta machiajului care a facut-o celebra pe Dita von Teese

Fata ta trebuie sa fie curata in profunzime si iar apoi trebuie sa o hidratezi foarte bine cu o crema specifica tipului tau de ten. In continuare, aplica fondul de ten asa cum o faci in mod obisnuit. Tine cont insa de diferentele de textura pentru ca sunt foarte importante.

Daca pielea ta este grasa, alege un produs mat, eventual o pudra minerala(pret 24, 95 lei, bio-cosmetics.ro) .Pentru tenul uscat, alege o baza de machiaj fluida si foarte usoara. Intinde bine pe toata fata folosind miscari circulare.

Pentru machiajul ochilor, foloseste pe toata pleoapa mobila un creion alb sau un fard rezistent (trusa faduri 6 culori, cupio.ro, pret 18 lei) . Zona acoperita trebuie sa inceapa de la coltul interior pana la partea exterioara. Cu o pensula moale, aplica pe deasupra un fard cu o textura moale ca sa poata acoperi mai bine.

Nuanta aleasa trebuie sa fie cat mai apropiata de culoarea naturala a pielii tale. Amesteca foarte bine cele doua nuante si intinde pana sub spranceana.

Citește și:

Ia apoi un fard de pleoape maroniu (trusa farduri 6 culori, cupio.ro, pret 18 lei) si aplica-l acolo unde se intalnesc arcada si pleoapa mobila. Nu miza pe o culoare foarte puternica. Foloseste un produs care este mai inchis cu un ton sau doua.

Acum urmeaza partea cea mai complicata: ochiul de pisica. Folosirea tusului poate reprezenta o problema insa poti folosi intai un creion ( pret 31 lei, BeautySpell.ro)si sa desenezi zonele pe care vei trasa apoi cu pensula. Daca gresesti in acest stadiu, poti sterge foarte usor si o iei de la capat fara probleme.

Dupa ce ai trasat conturul alungit, umple apoi cu tus (pret 9, 95 lei, Oja.ro). Cel mai simplu este sa incepi cu o linie fina la coltul interior al ochiului pe care sa o ingrosi treptat. Iar la final sa o alungesti.

Pentru a masca micile imperfectiuni, poti folosi un set de gene false (pret 13,6 lei, Mylash.ro), asa cum vezi in tutorial dar nu este neaparat nevoie. La fel de bine poti finaliza machiajul ochilor cu putin rimel. Inainte sa aplici mascara (pret 24, 45 lei, bio-cosmetics.ro), folosete creionul sau fardul alb pentru a-ti accentua colturile exterioare ale ochilor.

Citește și:

Pentru buze, pasii sunt mult mai usor de urmat. Pentru o rezistenta sporita a rujului, aplica un strat foarte fin de pudra si insista la colturi si margine.

Apoi contureaza-ti gura cu un creion special. Da-ti primul strat de ruj (pret 28 lei, yves-rocher.ro) si mai aplica putina pudra. Peste aceasta aplica si ultima “runda” de lipstick si gata! Daca vrei putin stralucire, pe mijlocul buzei de jos iti poti pune un strop de gloss.

sursa foto prima pagina shutterstock machiaj pinup

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.