Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Recunoaste: esti o super-femeie!

Te trezesti devreme dimineata, faci un dus rapid si iti incepi ziua in forta. Te grabesti sa pregatesti cafeaua si micul-dejun pentru tine si pentru cei dragi si apoi te pregatesti de munca. Pornesti sa-i lasi pe cei mici la scoala. Uneori, in drum spre munca, se-ntampla sa ajungi chiar si la sala.

Pe drum ai telefonul mereu la-ndemana pentru ca in orice moment se poate sa te sune colegii de birou ca sa-i descurci in cine stie ce privinta. Esti dedicata carierei tale pentru ca niciodata nu te-a multumit sa te pricepi ”cat de cat” la ce intreprinzi. Dai mereu tot ce e mai bun si astepti acelasi lucru de la cei din jurul tau.

Pentru diseara ai in plan sa-ti surprinzi jumatatea cu o cina deliciosa. Maine v-ati dat deja intalnire cu prietenii la pub-ul vostru preferat din centru. Iti place sa incepi seara de vineri cu o iesire in oras, pentru ca parca ai mai mult spor in week-end la treburile casnice, la temele cu cei mici si la vizitele in familie. E duminica seara, maine cu ce te imbraci?

Opreste-te un moment. Priveste in jur. Te-ai gandit vreodata ca esti o super-femeie? Daca nu, sa facem o recapitulare. Esti o adevarata profesionista cand vine vorba de cariera, esti o tipa seducatoare si plina de sarm in interactiunile cotidiene, esti o prietena de incredere si saritoare in cercurile tale apropiate, esti o mama blanda si o fiica grijulie la tine in familie. Concluzia? Esti o super-femeie.

Acum ca am cazut de acord asupra acestui aspect, e momentul sa facem impreuna urmatorul pas. Ariel, recomandat de Indesit ca ajutor de nadejde pentru super femeile de langa noi, te invita sa faci chiar tu pasul catre recunoasterea ta ca Super-femeie. Dedica-ti cateva momente tie si nominalizeaza-te in aplicatia Super Femeia Ariel de pe pagina de Facebook Ariel Romania: www.facebook.com/ArielRomania.ro. Apoi, nominalizeaza-ti si prietena, sora sau colega care e si ea o super-femeie in anonimat.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.