Setari Cookie-uri

Smart shopping: Ce haine ti se potrivesc in functie de nuanta pielii?

Pune-ti in valoare tenul cu hainele potrivite!

Culorile sunt un aspect major atunci cand iti alegi hainele. Este foarte important sa stii ce culori iti scot in evidenta stralucirea naturala a pielii.

Unele dintre ele iti pot face ochii sa sclipeasca, parul sa para mai plin de volum si nici nu mai ai nevoie de machiaj. Pe de cealalta parte, daca alegi nuantele gresite, infatisarea ta poate capata o paloare bolnavicioasa.

Pentru inceput, trebuie sa stii ca pielea nu are o culoare frumoasa si o culoare urata. Toate tonurile au ceva special, o stralucire aparte care trebuie scoasa in evidenta. O impartire foarte simpla ar fi in tonuri calde si tonuri reci.

Exista doua modalitati foarte simple prin a-ti da seama ce piele ai. Pune o bijuterie sau un material auriu pe o incheietura si ceva argintiu pe cealalta, sub lumina naturala.

culoarea pielii

foto shutterstock maini umane

Daca auriul iti scoate pielea in evidenta, atunci ai nuanta calda. La soare, parul tau are mici tente de portocaliu, galben, rosu sau auriu iar ochii sunt de cele mai multe ori caprui inchis, ciocolatii, verzi sau bat in culoarea chihlimbarului.

In cazul in care te avantajeaza argintiul, tonurile pielii tale sunt reci. Parul tau are nuante subtile de albastru, gri sau chiar violet. Ochii sunt albastrui, albastrui-violet, gri-verzui sau negru si maro inchis.

Citește și:

O alta clasificare mai completa a tonurilor este cea asociata anotimpurilor, dupa cum urmeaza >>>

Citeste pe Kudika.ro

Shoppingul curcubeului: 50 de piese vestimentare pentru o toamna unica

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.