Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Relaxeaza-te in plina iarna cu parfumul gradinilor englezesti!

Frumusetea pielii se vede, dar se si simte in aromele ce o invaluie. Yardley promite o frumusete completa, ceea ce inseamna o piele hidratata si inmiresmata cu arome ce relaxeaza simturile si invinge frigul amintind de frumusetea zilelor de vara.

Yardley London Ca un simbol al rafinamentului britanic, produsele cosmetice cu parfum de lavanda englezeasca emana o aroma clasica si eleganta, iar margareta regala impleteste puritatea cu prospetimea. Aromele de lacramioara ofera eleganta si discretie, in timp ce parfumul violetelor de aprilie exprima senzualitate si gingasie.
Yardley are astazi un nou design de ambalaj in stil retro si o gama mai larga de arome ce cuceresc prin delicatete si eleganta. Parfumurile, deodorantele, sapunurile, gelurile de dus, cremele de maini si de corp amintesc de aromele uimitoarelor gradini din Regatul Unit.

In spatele produselor Yardley se ascunde o poveste frumoasa a unui tanar pe nume Jonathan Yardley care, la jumatatea secolului al XVIII-lea, se lupta sa obtina primul

yardley parfum gel sapun

mandat regal pentru a-si distribui sapunul in Londra. In 1770, a fost infiintata Casa Yardley. De atunci, peste 150 de tipuri de parfumuri cu note florale au devenit din ce in ce mai apreciate pentru calitatea si rafinamentul lor. Produsele Yardley sunt la preturi accesibile ce variaza intre 18 si 65 de lei.

yardley london

Produsele Yardley pot fi gasite pe rafturile farmaciilor Centrofarm din Bucuresti si din tara, jumatate dintre aceste farmacii fiind amplasate in mall-uri si centre comerciale (www.centrofarm.ro). In plus, produsele Yardley sunt importate si distribuite de British Gallery, in cele 2 concept store-uri britanice din Bucuresti si Ploiesti, in magazinul din Baneasa City Mall, etaj 1, dar si online pe www.britishgallery.ro.

yardley

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.