Setari Cookie-uri

3 sugestii de manichiura pentru sarbatori usor de realizat

Pregateste-ti unghiile pentru sarbatorile de iarna

2. Rosu de Craciun

Culoarea pe care toata lumea o asociaza cu Craciunul este rosu. Pe globulete, pe cadouri, in instalatiile luminoase sau decoratiunile pentru casa, culoarea este prezenta peste tot. De aceea, cea mai simpla manichiura pentru sarbatori sau orice alta ocazie este rosul clasic. Cu toate aceestea, pentru a fi sigura ca lacul de unghii rezista, trebuie sa respecti cu strictete cativa pasi.

manichiura cu lac de unghii rosu

foto shutterstock manichiura cu oja rosie

Inainte de orice, spala-te bine pe maini cu un sapun antibacterian si asigura-te ca unghiile tale sunt curatate si degresate.

Aplica apoi un strat de baza pentru a-ti proteja unghia. Poti opta si pentru un tratament care ajuta unghiile sa creasca si le intareste (Farmesi, pret 7,5 lei, 1001.cosmetice.ro)

Urmatoarul pas este lacul colorat de unghii in ce nuanta de rosu vrei tu. Noi ne-am indragostit de rosul de Prusia de la Yves-Rocher.ro, pret 9.90 lei. Asteapta sa se usuce putin inainte sa dai al doilea strat.

Citește și:

Una dintre cele mai mari probleme ale unghiilor dichiste acasa este ca timpul de uscare poate fi inselator si la fiecare miscare pe care o faci, iti ramane cate o urma pe oja care iti strica toata munca. De aceea, este momentul sa investesti intr-un top coat care sa iti protejeze unghia si sa iti asigure o uscare rapida ( OPI Lac Unghii - RapiDry Top Coat, pret 71, 5 lei, Oja.ro)

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.