Setari Cookie-uri

Top 10 beauty risks pe care trebuie sa le incerci macar o data in viata

Ai indraznit vreodata sa iti realizezi un make up in culori neon? Sau sa faci o baie in vin?

Poate iti place foarte mult machiajul smokey eyes, sau poate ti-ai adaptat un stil de machiaj la propria fizionomie si il porti in fiecare zi inca de cativa ani de zile. Si nu te gandesti sa renunti la el sau sa il modifici in vreun fel pentru ca te-ai obisnuit asa si il realizezi si intr-un timp record.

Sa iti realizezi un altfel de machiaj presupune timp, exercitiu, iar tu pur si simplu nu ai dispozitia necesara sa iti pierzi timpul cu asa ceva. Si-asa iti sta foarte bine cu machiajul pe care il porti zilnic.
Cu siguranta si ritualul tau de relaxare presupune acelasi lucru de acum ceva timp: cada plina cu apa, putina sare de baie sau spumant, un scrub delicat si crema de corp dupa baie.
Noi iti propunem sa incerci si altceva din cand in cand sa vezi cum te simti.

foto: pensule de machiaj, Shutterstock

Renunta la manichiura clasica

Esti obisnuita sa iti colorezi unghiile intr-o singura culoare si sa mai apelezi din cand in cand la manichiura french clasica. Incearca cel putin o data sa iti realizezi un model propriu si ai sa vezi ca vei fi incantata. Poti apela la tutorialele specializate pe asa ceva.

Citește și:

Fa o baie in lapte sau in vin rosu

Cu siguranta ai auzit de asemenea bai care fac minuni pentru pielea noastra. Stiu ca este o investitie destul de costisitoare sa umpli o cada de vin, dar poti opta pentru varianta cu lapte care este mai accesibila. Pielea ta iti va fi profund recunoscatoare.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.