Setari Cookie-uri

VIDEO: Machiajul perfect in cateva minute

Machiajul tau zilnic il poti realiza in doar cateva minute!

Dimineata perfecta arata cam asa: ne trezim cu o ora inainte sa plecm de acasa, cafeaua si micul dejun sunt deja preparate si gata sa fie savurate. Repede un dus, ne alegem cu grija hainele si accesoriile pentru ziua respectiva si in functie de asta realizam un make up impecabil pentru ca trebuie sa ne aranjam si daca iesim pana la chioscul din coltul strazii.

Dimineata obisnuita arata cam asa: suna alarma si o amani de cel putin doua ori pana sa te ridici din pat. Ciufulita si adormita pui cafeaua la preparat si intre timp faci un dus care oricum nu te trezeste. Cu un ochi te uiti repede in sifonier si alegi ce iti pica in mana. Iti pui accesoriile de ieri pentru ca sunt la indemana si te machiezi rapid cu un pic de fond de ten, pudra, rimel si blush (glossul il aplici in lift ca sa mai economisesti timp). Cat timp iti manaci sandvisul preparat in graba, mai iei o gura de cafea si iti pregatesti geanta. Toate astea le faci cu o viteza incredibila si reusesti sa fii gata in mai putin de jumatate de ora.

Citește și:

Nu pot sa iti prepar cafeaua si micul dejun dimineata (desi fiecare femeie ar trebui rasfatata asa), dar pot sa iti dau cateva sfaturi care sa te ajute ca machiajul tau de cinci minute sa fie unul asemanator cu cel realizat de profesionisti, iar tu sa arati perfect de fiecare data cand iesi din casa.

3, 2, 1 START!

Asa cum facem de fiecare data, incepem cu o crema hidratanta dupa ce in prealabil am curatat fata cu un tonic revitalizant pentru a avea un aspect cat mai fresh. Masam bine pana ce crema se absoarbe complet.

In mai putin de un minut aplicam o baza de machiaj ce are rolul de a fixa fondul de ten. Acum luam repede un buretel pentru fond de ten si tapotam toata fata pana aceasta are o culoare uniforma.
Dupa ce fondul de ten este bine aplicat trecem rapid cu un anticearcan (pentru ca nu ne trezim intotdeauna proaspete precum florile) pe sub pleoape si il intindem bine. Fixam totul cu o pudra pulbere care absoarbe excesul de sebum pe parcursul zilei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.