Setari Cookie-uri

Invata sa iti creezi singura parfumul preferat

Poti avea parfumul tau favorit in doar cateva minute chiar si fara sa platesti o avere pentru el!

Daca te-ai saturat sa dai atat de multi bani pe parfumul preferat care parca se evapora fara sa iti dai seama acum ai sansa sa iti creezi singura parfumul preferat. Ba chiar mai mult de atat, ai doua posibilitati prin care iti poti creea parfumul favorit.

Poti sa faci un parfum solid pe baza de ceara, sau unul lichid asemenea celor din comert.
De ce sa iti faci singura parfumul preferat cand il poti cumpara? simplu: pentru ca economisesti bani, il poti prepara in orice cantitate doresti, poti adauga toate aromele care iti plac si il poti prepara ori de cate ori ai timp.

Parfumul solid

foto: ceara, Shutterstock

Este un parfum special si foarte usor de realizat. In plus il poti depozita in recipiente dragute si il poti face cadou.


Ai nevoie de:


- Uleiuri esentiale (cele care iti plac tie)
- Ceara de albine
- Un vas pentru amestec (care poate fi incalzit)
- Vitamina E
- Ulei de migdale sau de jojoba
- Recipiente pentru depozitare

Citește și:

Amesteca uleiurile preferate astfel incat sa ajungi la o aroma care iti place cum se simte pe pielea ta. In vasul pentru amestec pune o lingura de ulei de migdale sau de jojoba si o lingura de ceara de albine. Vasul se tine in baie de aburi pana cand ceara se topeste si amestecul se omogenizeaza.
Toarna amestecul de ceara in recipientele unde se afla deja amestecul de uleiuri esentiale si amesteca cu un betisor de lemn. Lasa compozitia sa se raceasca timp de 30 de minute si parfumul tau este gata.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.