Setari Cookie-uri

Cum sa ai o manichiura perfecta si vara

Caldura solara, apa si nisipul se inscriu cu succes pe lista inamicilor manichiurii.

Un material realizat pentru cititoarele Kudika de specialistii GETT'S

Daca va pregatiti deja de vacanta este important sa stiti care sunt pasii esentiali pentru a va pastra o manichiura impecabila, pe parcursul zilelor de relaxare.

1. Gomajul

Degeaba purtam o oja in tendinte, daca pielea mainilor este uscata si imbatranita. Acest lucru poate fi evitat printr-un gomaj saptamanal, care inlatura celulele moarte de la suprafata pielii. Cele mai indicate pentru vara sunt cele uleioase sau pe baza de particule de zahar.

2. Ingrijirea cuticulelor

Sanatatea cuticulelor influenteaza foarte mult cresterea sanatoasa a unghiei. Aplicati zilnic ulei pentru cuticule si veti observa ca in timp, unghiile vor creste mai sanatos si vor fi mai rezistente la rupere.

3. Base coat

Vara tuturor ne place sa purtam culori cat mai vii pe unghii, care se asorteaza pielii bronzate. Culorile puternice insa, la fel ca si cele mai inchise tind sa ingalbeneasca unghia, daca treceti peste pasul foarte important al aplicarii unui base coat de fiecare data cand va faceti o manichiura noua.

Citește și:

4. Manichiura semipermanenta

Pe o unghie sanatoasa de lungime medie, manichiura semipermanenta este alegerea ideala pentru vacanta. Se poate realiza numai de profesionist la salon si dureaza pana la 4 saptamani, chiar daca unghiile iau contact cu nisip si apa.

5. Crema de maini hidratanta +SPF

Nu putem spune suficient de mult: aplicarea constanta a unei creme hidratante, dupa fiecare spalare a mainilor este deosebit de importanta pentru o manichiura impecabila. Vara optati pentru o varianta cu SPF inclus, pentru o protectie sporita impotriva imbatranirii premature.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.