Setari Cookie-uri

10 Modele de unghii cu gel

Manichiura cu gel este utilizata de catre cele mai multe dintre doamne. Fie ca nu ai timp sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, sau unghiile tale nu rezista mai mult de doua zile, manichiura cu gel este cea mai buna alternativa daca vrei sa ai intotdeauna o manichiura eleganta si curata.

Unghii stiletto cu flori

Unghii stiletto cu gel cu model floral

Unghiile stiletto sunt din ce in ce mai cautate, iar modelele din ce in ce mai diferite. Fie ca sunt construite cu sablon, din acryl sau din gel, unghiile stiletto reprezinta adevarate bijuterii.
Unghiile stiletto isi au originile in Rusia si in Europa Estica si sunt folosite atat in show-urile incendiare ale vedetelor precum Rihanna, Lana del Ray sau Lady Gaga cat si de femeile care isi doresc un look unicat si modern.
Daca ai degetele scurte si consideri ca indiferent de manichiura pentru care optezi acestea nu au nici farmec iti recomandam unghiile stiletto cu flori, care cu siguranta te vor scoate din anonimat. Iar daca iti faci probleme ca unghiile stiletto sunt inconfortabile poti apela oricand la un tehnician profesionist care va alege forma potrivita pentru degetele tale si iti va construi cea mai frumoasa manichiura, si mai mult de atat iti va pastra unghiile intr-o stare buna.

Citește și:

foto manichiura sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.