Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum sa ai picioare catifelate dintr-o singura miscare

Odata cu venirea verii, cele mai multe dintre noi simt nevoia unei schimbari. A venit momentul sa imbraci haine vaporoase si usoare de vara si sa arati lumii ce corp de zeita ai!

Primul pas pentru o impresie placuta este un corp tonifiat. Daca pe timpul iernii ti-ai permis sa te rasfeti cu bunatati, iata ca a venit vremea sa-ti pui incaltarile de alergat si sa te apuci de treaba. Nu iti propune din prima sa alergi distante mari, incepe cu cateva minute de exercitii pe zi, iar cand te simti pregatita, creste progresiv numarul acestora. Schimbarile vor aparea in timp, daca esti rabdatoare si consecventa – iar rezultatul va merita efortul.

Cu asa picioare tonifiate, sigur vrei sa te mandresti! Dar nu uita de parul nedorit si inestetic. Cum il poti indeparta, simplu si rapid? Aparatul de ras Gillette Venus Classic, special creat pentru a se adapta formelor curbate ale femeilor, iti ofera picioare catifelate dintr-o singura alunecare. Pregateste pielea cu o baie sau dus cu apa calduta si foloseste, daca ai timp, un exfoliant. Dupa ce ai scapat de celulele moarte, aplica un gelul de ras Gillette Satin Care – ce va asigura o alunecare perfecta a aparatului de ras. Apoi, cu ajutorul aparatului de ras Gillette Venus Classic incepi sa indepartezi firele de par nedorit de jos in sus pentru picioare si linia bikinilor si in ambele sensuri pentru axila. Astfel vei beneficia de un epilat simplu si rapid. Forma ovala a capatului aparatului de ras incorporeaza trei lame Gillette, asezate progresiv intre benzile protectoare, lubrefiante. Benzile netezesc pielea pe parcursul epilarii, astfel ca firul de par este mult mai expus lamelor. Rezulta un epilat mult mai aproape de piele, dintr-o singura alunecare. Manerul este conturat, ferm, pentru control perfect chiar si in dus. Piele catifelata dintr-o singura alunecare si in timp record.


Si nu uita de hidratare – pielea are nevoie de hidratare in mod constant, de aceea cel putin doi litri de apa sunt obligatori in fiecare zi. Hidratarea optima ajuta la eliminarea toxinelor, la o mai buna circulatie sanguina si ajuta la regenerarea celulelor – toate acestea se traduc printr-o piele stralucitoare si tonifiata si intr-un tonus perfect.

Dar pentru ca toate cele de mai sus sa aiba succes, ar trebui sa ai grija si la alimentatie. Incearca sa mananci cat mai multe alimente proaspete si naturale pentru a profita din plin de nutrientii pe care acestea le ofera. Anotimpul este perfect pentru a face acest lucru – fructele si legumele sunt proaspete, iar varietatea in care se gasesc sigur va naste nenumarate combinatii delicioase.

Putina atentie si grija pentru corpul tau te vor transforma, simplu si rapid, intr-o zeita!


Kudika
16 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.