Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Vara tenul tau trebuie sa aiba partea de toata atentia ta!

Vara nevoile tenului se schimba, mai ales pentru cel uscat si sensibil. Sub actiunea factorilor externi precum temperatura ridicata, soarele si vantul el se descoameaza si irita usor. Aceste lucruri ii scad capacitatea de a se regenerea, iar tenul devine tern, aspru si lipsit de vitalitate. Asadar, pe timpul verii, tenul este predispus, mai mult decat in alte anotimpuri, la aparitia ridurilor.

De aceea este vital sa ne ingrijim tenul diferentiat pe timpul verii, iar o simpla crema hidratanta nu e de ajuns. E nevoie de o crema cu o formula speciala care ajuta la refacerea barierei de protectie a pielii si care o hraneste intens. Cremele nutritive sunt bogate in nutrienti care asigura o hidratare de durata si care protejeaza tenul de factorii externi.

O asemenea crema este Nutrigold de la L’Oreal Paris. Experti in ingrijirea tenului, cei de la L’Oreal Paris, au dezvoltat Nutrigold o crema cu textura balsam si cu o formula unica de ingrediente: laptisor de matca, pro calciu si uleiuri esentiale. Laptisorul de matca este un elixir reparator, bogat in substante nutritive vitale care patrund in piele si o hranesc intens. Pro-Calcium fortifiant intareste bariera de protectie a pielii, iar uleiurile esentiale redau confortul ei. Datorita acestei asocieri unice de ingrediente senzatia de piele care tine este redusa instantaneu, iar bariera de protectie a tenului este refacuta zi dupa zi.

Cu Nutrigold ai un ten stralucitor indiferent de anotimp!

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.