Setari Cookie-uri

Uleiul de peste si beneficiile lui pentru frumusete

Descopera beneficiile uimitoare ale uleiului de peste!

Uleiul de peste este cunoscut pentru beneficiile pe care acesta le are asupra sanatatii organismului fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente in vederea rezolvarii multor afectiuni.

Printre ariile de cuprindere ale beneficiilor uleiului de peste regasim tratarea psoriazisului, tratarea problemelor renale, reducerea riscului de cancer, prevenirea accidentelor cardiovasculare, calmarea durerilor menstruale, tratarea osteoporozei si multe altele.

foto: ulei de peste capsule, Shutterstock

In ceea ce priveste sectorul frumusetii, uleiul de peste are cateva beneficii pe care nu este bine sa le ignoram. Putem sa profitam din plin de beneficiile uleiului de peste: o data ne tratam diferitele afectiuni sau le prevenim pe altele, a doua oara ne rasfatam tenul, parul si pielea si le redam stralucirea naturala.

Citește și:

Beneficiile uleiului de peste pentru ten si piele

Hidratare

Uleiul de peste este un bun remediu pentru pielea foarte uscata si sever deshidratata. Acesta mentine nivelul de umezeala al pielii si contribuie la hidratarea intensiva a acesteia pentru a capata un aspect mai sanatos si mai frumos.

Ulei din ficat de cod natural disponibil pe site-ul CufarulNaturii.ro. Pret: 41,94 lei

Protectie

Una dintre proprietatile uleiului de peste este aceea de a proteja teul si pielea de factorii nocivi, de razele ultraviolete si multe alte impuritati ce pot ataca stratul superior al pielii.

Reparare

Datorita proprietatilor sale, uleiul de peste actionaza eficient asupra inflamatiilor si a celorlalte afectiuni ale pielii precum acneea. Actioneaza eficient atat in ceea ce priveste prevenirea acneei cat si asupra semnelor lasate de aceasta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.