Setari Cookie-uri

Cea mai potrivita tunsoare in functie de forma fetei

O tunsoare potrivita este una pe care o alegi in functie de forma fetei si pe care o adaptezi stilului tau personal.

Nu stiu daca voua vi se intampla, insa eu de cate ori ma hotarasc sa merg la un salon de infrumusetare pentru a-mi schimba look-ul si pentru a adopta o noua tunsoare nu reusesc sa ma decid asupra uneia si sa merg acolo cu propria mea idee.

Ma tem ca nu imi va sta bine, ma tem ca va fi prea lung, ba ca va fi foarte greu de aranjat si nu am timp, ba ca nici macar nu o sa mai pot sa ies din casa decat cu cea mai mare caciula pe cap.

Am experimentat in ultimul timp cateva tunsori special create pentru forma fetei mele si se pare ca de fiecare data am tras lozul castigator. Fiecare dintre ele reusea sa imi lumineze fata, sa imi puna privirea in evidenta sis simi incadreze trasaturile in cela mai frumos mod posibil.

Asadar m-am hotarat sa va impartasesc si voua cateva trucuri pentru a nu mai trece prin experiente neplacute atunci cand vine vorba de noi tunsori.

Citește și:


Si inca ceva:
o femeie NU trebuie sa aiba neaparat parul lung pentru a fi feminina, asa ca indrazniti sa incercati si ceva mai nebunesc!

Fata alungita

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

In cazul tau te poti folosi foarte bine de beneficiile si de trucurile unui breton atent structurat. Evita sa porti parul foarte scurt sau foarte lung pentru ca nu va face altceva decat sa iti alungeasca fata si mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.