Setari Cookie-uri

6 Coafuri pe care le poti face in mai putin de un minut

Cele mai rapide coafuri pe care le poti realiza in mai putin de un minut!

Sunt sigura ca si tie ti se intampla adesea sa nu ai timp sa te aranjezi asa cum ti-ai fi dorit si reusesti sa pleci iarasi cu parul ca o matura pentru ca nici peria nu ai avut timp sa o treci rapid printre bucle.

Poate te-ai saturat sa iti prinzi parul intr-o simpla coada, sa il indrepti sau sa ii faci trei bucle si sa iesi asa in fiecare zi.

Special pentru zilele in care nu ai timp sa te aranjezi, special pentru momentele in care esti pe fuga, dar ai o intalnire importanta in creierii diminetii sau imediat ce pleci de la birou, avem cateva propuneri menite sa iti usureze munca si sa iti ofere un look nou de fiecare data.

Cocul ravasit

foto: femeie tanara, shutterstock

Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un coc pe care sa nu il strangi foarte tare si foarte strans. Lasa-l un pic mai lejer si scoate cateva suvite ravasite. Mai mult de atat, poti apela la o bentita elastica pentru o coafura mai deosebita.

Citește și:

Coada de cal cu volum

foto: fata tanara si frumoasa, shutterstock

Coada simpla pe care ti-ai facut-o de atat de multe ori este deja depasita. Pentru o coafura ceva mai noua apeleaza la urmatorul truc. Fa-ti o coada mai subtire la baza cefei si una cu cativa centimetri deasupra. Tapeaza-le un pic spre radacina si aplica fixativ. Intr-un minut ai parte de o noua coafura.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.