Setari Cookie-uri

7 Paradoxuri in frumusete

Descopera cele mai bune sfaturi in materie de frumusete.

5. Singura nuanta de par cu care iti sta bine este cea naturala

Chiar daca parul natural are o stralucire aparte si iti sta foarte bine cu acea nuanta, ai incercat pana acum cateva care ai crezut ca iti vor pune trasaturile mai bine in evidenta. Poate ca te-ai nascut roscata insa blondul iti lumineaza fata mai mult sau iti pune ochii in evienta mai bine.

Asadar, acest mit nu este intotdeauna adevarat, chair daca in cele mai multe dintre cazuri i se dovedeste veridicitatea.

6. Cu cat iti "scobesti" mai mult tenul, cu atat va fi mai rau

Stiu, ai cateva puncte negre care chiar iti stau pe creieri si nu stii ce sa faci ca sa dispara, asa ca cea mai buna solutie este sa le storci pana cand te plictisesti. Ce se intampla dupa? Se inflameaza. De ce? Pentru ca in momentul in care ceara care produce acest punct negru este scosa afara, canalul ramane gol si se umple cu praf.

Citește și:

Asadar, renunta la acest obicei odata pentru totdeauna si imprieteneste-te cu un gel de faza un pic abraziv pe care sa il folosesti o data sau de doua ori pe saptamana.

7. Multe dintre asa numitele "noi elixiruri ale frumusetii" sunt folosite de sute de ani

Cu sigurata ai auzit de minunile uleiului de argan, ale celui de cocos, ale turmericului si ale altor plante naturale, fructe si tot felul de ingrediente care ne promit tineretea fara batranete a tenului, a parului si a pielii noastre.

Si ai mai auzit ca aceste minuni au fost descoperite de curand. Dar cum se face ca aceste plante sunt pe pamant de sute si mii de ani si abia acum le sunt recunoscute beneficiile?

foto prima pagina: femeie machiata, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.